De Ribera de Duero arriba Pruno 2016, de Finca Villacreces

LataPruno_2016Amb la mateixa recepta que li ha valgut en diverses ocasions el ser el «millor relació qualitat-preu» del món per Robert Parker, Pruno presenta la seva nova anyada, 2016, després d’esgotar, fa setmanes, la collita 2015. El nou Pruno manté el binomi de qualitat, – gràcies a la finca de 64 hectàrees de vinya que finca Villacreces posseeix a la milla d’or de Ribera del Duero – i un preu accessible que el converteix en un dels vins més demandats del mercat.

A més, cada any presenta una edició limitada de 2016 ampolles mida Magnum i un nou packaging. Per al disseny de l’anyada 2016, el protagonista és l’escultura que presideix un dels patis antics de Finca Villacreces, i és un homenatge als masovers que durant anys han viscut allà cuidant i preservant cada racó del celler.

Un any més, el celler garanteix que el vi sigui accessible al consumidor a través del sistema de gestió per contingents per assegurar un repartiment equànime entre els diferents mercats, una gestió necessària quan la demanda duplica el nombre d’ampolles que la finca pot proveir amb els seus 64 hectàrees de vinya.

En aquest cas, de l’anyada 2016 només s’han pogut elaborar 524.330 ampolles d’un vi que uneix un 90% de Tinta Fina i un 10% de Cabernet Sauvignon.

Deja un comentario