DESCOBRINT RESTAURANTS AMB BONES CALÇOTADES: LES TINES, A RENAU

Al Tarragonés tenim un petit poble, Renau, que abans només tenia 7 habitants i actualment son 140, que hi trobem el restaurant Les Tines, i que ofereix molt bones calçotadas en un ambient rústic, familiar i agradable.

Hem provat la calçotada en aquest establiment rústic, d’ambient familiar i agradable, situat a l’antic castell de la petita població i l’experiència ha estat molt gratificant. Els calçots i la salsa que els acompanya estaven riquíssims i la llonganissa, butifarra negra amb mongetes blanques així com les costelles de be amb la seva patata i carxofa també. Culmina la calçotada amb la crema catalana que està deliciosa.

El restaurant també ofereix un menú de cuina tradicional catalana per 24 euros amb una bona relació qualitat preu, en el que destaca la «escudella barrejada», els canelons casolans i el fricando, dels millors que he provat. I unes postres molt originals, tòfones de xocolata i avellanes.

Deja un comentario