12 HOTELS AMB ENCANT PEL DIA DELS ENAMORATS

Aquí van uns suggeriments per qui vol celebrar el 14 de febrer el Dia dels Enamorats en un hotel amb encant, romàntic, amb vistes, especial i que tingui un bon restaurant per fer un sopar gastronòmic, al territori de les comarques tarragonines.

Al costat d’un castell i en un poble de bruixes: Gran Claustre, a Altafulla. Ubicat al centre històric del poble, en el nucli antic declarat Conjunt d’Interès Històric Artístic, al mateix costat del castell d’Altafulla, propietat dels marquesos de Tamarit. Bellesa i encant centenari, amb spa. I una molt bona cuina a càrrec del xef Jaume Drudis. Tel.: 977 651 557. www.granclaustre.com

En un entorn d’estil modernista colonial envoltat de jardins i arbres fabulosos i restaurant d’estrella Michelin i un 9,25/10 a la Guia Gourmand: Villa Retiro, a Xerta. 7 habitacions i 2 suites en un edifici construït l’any 1882 per Josep Fontserrè, mestre d’Antoni Gaudí i catalogat com edifici modernista colonial, envoltat d’un jardí exuberant, amb plantes tropicals, salts d’aigües, coves i llacs. Restaurant amb la cuina de Fran López, 1 estrella Michelin i 9,25 a la Guia Gourmand. Tel.: 977 473 810 www.hotelvillaretiro.com

Davant del mar i amb una cuina marinera esplèndida, jardí amb palmeres: Miami Mar, a Sant Carles de la Ràpita. 30 habitacions i suites a primera línia de mar amb vistes a la platja i a la badia dels Alfacs, per escoltar el rumor del mar i els ocells que segueixen el curs de les barques de pesca. I amb restaurant de gran prestigi per assaborir les delícies del Delta i els productes del mar. Tel.: 977 74 58 59. www.miamicanpons.com

Una finca extraordinària, entre oliveres i ceps: Mas La Boella, a La Canonja. 13 suites envoltades per 110 hectàrees d’oliveres i 6.500 m2 de jardins, amb celler i trull per elaborar els seus propis vins i olis, botiga gourmet i vinoteca, acreditat restaurant i activitats d’enoturisme. Tel.: 977 77 15 15. www.laboella.com

Dins d’un autèntic castell: Parador de Tortosa. Situat sobre la ciutat en un promontori que va ser testimoni d’assentaments ibèrics i romans i en el que Abderrahman III va erigir una fortificació que constitueix l’hotel amb 72 habitacions, amb vistes panoràmiques del riu Ebre, les muntanyes de Beseit i Tortosa. Tel.: 977 44 44 50. www.parador.es

Entre muntanyes i un bon spa: La Figuerola Resort & Spa, a Vandellòs. Ocupa una antiga masia del segle XI totalment reconstruïda respectant el seu estil original i situada en un entorn natural en ple cor de les muntanyes de la serra de Llaveria i envoltada d’un camp de pitch&putt i un espèndit paisatge natural. Té un agradable spa. Tel.: 977 10 01 22. www.figuerolaresort.com

En una masia del segle passat entre 2.500 tarongers en plena producció: Tancat de Codorniu, a Cases d’Alcanar. Només 17 habitacions i suites, convertides en hotel romàntic i amb encant, modern i bones instal·lacions en una gran finca completament emmurallada, prop del mar, que va ser lloc d’estiueig del rei Alfonso XII. Tel.: 977 737 194. www.tancatdecodorniu.com

En ple Delta de l’Ebre: L’Algadir del Delta. 15 confortables habitacions en un hotel perfectament integrat a les cases de l’entorn de Pobla Nou del Delta i la natura del parc natural que l’envolta. Per gaudir de la tranquil·litat, qualitat i l’exquisidesa d’aquest territori tan singular i la seva autèntica gastronomia. Tel.: 977 74 45 59. www.hotelalgadirdelta.com

Al cor del Priorat: Hostal Sport, a Falset. Hotel familiar amb més de 90 anys d’història, que malgrat que la llarga trajectòria no ha perdut el caliu i l’esperit de l’hostaleria de sempre, 27 habitacions i 1 suite, decoració artística, jardí i terrassa exterior amb arbres centenaris, antic molí d’oli del segle XVII reconvertit en sala que manté l’antiga volta catalana. Especialitzat en enoturisme. Tel.: 977 830 078. www.hotelpriorat-hostalsport.com

En un ambient modernista: Mas Passamaner, als afores de la Selva del Camp. Preciós edifici modernista del 1922 rehabilitat com a Hotel Monument, amb 26 habitacions i suites, cadascuna diferent dedicada a un arquitecte d’aquest estil arquitectònic. Disposa de spa i del restaurant la Gigantea. Tel.: 977 76 63 33. www.maspassamaner.com

En plena natura: Les Capçades, a Horta de Sant Joan. 13 habitacions formen aquest hotel rural situat a dos minuts de la població, a la serralada de les Capçades i envoltat de plena natura, amb vistes esplèndides als Ports de Beseit i a Horta. Té piscina coberta climatitzada amb vista a la muntanya. La mascota és Campanera, una vaca brava totalment amansida, situada en una àmplia finca tancada, a 50 m. del jardí. Tel.: 977 42 20 07. www.hotellescapcades.com

Amb les millors aigües termals: Termes Montbrió, a Montbrió del Camp. 17 hectàrees per escapar-se de la rutina i submergir-se en un univers de benestar, amb les millors aigües termals del Aquatònic, espai lúdic de 1.000 m2. Cal destacar també el jardí arbrat, amb exuberants sequoies i amb un llac. A l’igual que el seu restaurant, Sequoia, de cuina tradicional mediterrània en un edifici modernista. Tel.: 977 81 40 00. www.rocblanchotels.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s