EL RESTAURANT SANROMÀ, DE CASTELLEVELL, CELEBRA EL SEU 35È ANIVERSARI

El restaurant Sanromà celebra aquest any 2018 el seu 35è aniversari, tres any desprès de la darrera reforma del local, que el situa entre un dels més elegants i distingits establiments de les comarques tarragonines, a la qual cosa cal afegir el seu important nivell gastronòmic amb una cuina tradicional esplèndida. I per celebrar-ho i fer possible en una menjada una visió global de la seva oferta culinària ha introduït a la carta un “Petit Menú Degustació”, que és tota una delícia.

Comença amb un ravioli semi fred de gamba i porro, continua amb un puré de cigró amb amanida de guatlla amb escabetx; segueixen unes cocotxes de lluç amb patata i ceba tendra, per culminar amb un filet de vedella amb bolets i foie; de postres, el semi fred de coco amb maracujà i el pastís de xocolata amb gelat d’avellana. Vi, aigua i cafès, 46,50 euros més 10% d’iva (taula sencera).

Certament aquest conegut i prestigiós restaurant de Castellvell del Camp, situat a l’entrada de la població, a només a dos quilòmetres de Reus, l’any 2015 va canviar el marc físic i la decoració amb una important renovació total del local, abandonant l’ambient rústic. Actualment l’establiment de la família Sanromà té una línia arquitectònica avantguardista amb un menjador elegant, confortable i modern, que guanya amb espai, llum natural, sonorització, il·luminació i climatització, predominant la fusta noble de color clar. Taules àmplies i mantelleria fina.

I continua amb la bona cuina que sempre l’ha caracteritzat. És un establiment familiar, que es va inaugurar l’any 1983 i que ofereix una carta molt apetitosa de cuina casolana i artesana i sobretot de producte. El restaurant disposa d’un hortet a la part del darrere en el que es conreen part dels productes de la cuina per elaborar els plats de temporada, com escaroles, cols, tomàquets, maduixes i tot tipus d’herbes aromàtiques. I en un altre hort més gran tenen la resta de verdures i gallines i els ous ecològics. En definitiva Km. 0. A l’hivern, per encàrrec, ofereixen el mandongo, un plat molt tradicional de la comarca, difícil de trobar als restaurants. Plats de tota la vida ben fets, realitzats amb vocació i paciència, seguint les receptes de les àvies, sense oblidar alguna aportació innovadora. L’establiment el van iniciar el matrimoni Agustí Sanromà i Rosa Vives. Més tard s’hi van incorporar els seus fills, la Rosa i l’Agustí i amb el pas del temps es va produir el canvi generacional.

La Rosa Sanromà ha après de la seva mare tots els secrets dels fogons i també a fet alguns cursets. La bodega està molt ben assortida amb unes 250 referències, sobretot Priorats i Montsants; en té cura l’Agustí que n’és un gran coneixedor del món dels vins i gran sommelier, que també dirigeix la sala. Aquest any celebra el seu 35 aniversari.

Entre les especialitats de la casa podem destacar canelons casolans, 9,75; bunyols de bacallà, 9,80; raviolis de gamba i porro semi-fred amb vinagreta, 12,50; carpaccio de peus de porc, botifarra i vinagreta d’avellanes, 10,80; foie-gras d’ànec mi-cuit, 18,75; entrecot a la brasa “vedellona de Girona”, 18,75; peix al forn, 24,75, fricandó de vedella, 14,50; espatlla de corder al forn, 18,50; bacallà a la llauna, 19,75; peix al forn, 25,50; coulant de xocolata, 6,75; crema de iogurt amb mango, 5,50.

Avda. de Reus, 24. (43392) Castellvell del Camp. Tel.: 977 85 52 12. Horari de 13,30 a 15,30 i de 21,30 a 23,00. Tanca dimarts i a la nit els dilluns i festius. American Express, Master Card i Visa. Aire condicionat. Correu electrònic: info@sanromarestaurant.cat. Web: www.sanromarestaurant.cat

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s