Neix ‘Qué hacer en’, la guia de l’oci, cultura i gastronomia més top de Barcelona

  • ‘Qué hacer en’ aspira a ser una de les guies lúdiques, culturals i gastronòmiques imprescindibles per connectar-te a la Ciutat Comtal
  • Presentada en forma de calendari, suggereix esdeveniments diaris per als amants de la improvisació i ‘planazos’ per als planificadors compulsius
  • La web, basada en la geolocalització, proposa recomanacions sobre llocs que estiguin a prop de l’usuari com museus, teatres o restaurants provats i aprovats per QHE

Cinemes per a mascotes, cafeteries-llibreries regentades per poetes, les tapes més venerades pels barcelonins, l’últim en sèries de temàtica LGTBI, apps de menjar sense gluten a domicili o els millors llocs per descobrir la ciutat en família… Aquestes són només algunes de les propostes que la web ¡Qué hacer en’ (QHE) llança, diàriament, a través de la seva pàgina, www.quehacerenbcn.com.

QHE

«Es tracta d’una guia astuta per trobar els llocs més autèntics de Barcelona com bars, restaurants, botigues i altres experiències d’oci i cultura que no tenen per què ser tendència, sinó que simplement, són bons; són aquells que et recomanaria un bon amic si visites la seva ciutat «, expliquen els seus fundadors. I asseguren que » ‘Qué hacer en’ està cridada a convertir-se en una de les guies indispensables per treure el màxim suc de Barcelona d’una manera ràpida i còmoda i des de qualsevol lloc».

La iniciativa va sorgir arran d’una «necessitat de mercat» detectada pels socis fundadors, els quals passaven gran part del seu temps lliure a la Ciutat Comtal i es van adonar que no hi havia cap plataforma que facilités una agenda d’esdeveniments diària, amb informació ordenada i classificada per dates i temàtiques.

Decidits a suplir aquesta mancança i a millorar el panorama d’oci actual, van crear ‘Qué hacer en’; un planificador d’esdeveniments culturals i d’oci de Barcelona amb un disseny molt intuïtiu i informació viva -alimentada, en bona part, pels propis usuaris-, que va més enllà de les webs i aplicacions convencionals, amb rànquings excessivament genèrics i llargs sobre restaurants, cocteleries, teatres, espectacles, hotels… Així mateix, el ‘segell de qualitat’ de QHE garanteix una selecció de restaurants que l’equip ha provat personalment i que determina que compleixen amb els barems establerts per l’Acadèmia de Gastronomia de Catalunya.

Amb un marcat esperit urbà i modern, i mitjançant un estil desenfadat, QHE pretén sorprendre tant als residents de la ciutat com als visitants ocasionals que desitgin viure la quinta essència de Barcelona. El cinema, la música, el teatre i la gastronomia seran les seccions més rellevants, així com les últimes propostes de disseny i tendències urbanes, posant especial cura en l’oferta d’oci per als ‘petits’, els col·lectius ‘sense gluten’ i LGTBI , i també en les mascotes i les iniciatives locals.

Tot això acompanyant al consumidor al llarg de tot el procés de compra: l’usuari visualitza l’oferta d’esdeveniments, selecciona un i compra l’entrada o reserva una taula en un restaurant a la mateixa web de QHE. A més, per a aquells que vulguin més, hi ha la possibilitat de registrar com a usuaris Premium i gaudir de més avantatges: ‘planazos’ fets a mida, sortejos de menús en restaurants exclusius o tasts de vins o de formatges, entre d’altres.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s