CASA DARÍO, UNA DE LES MILLORS MARISQUERIES DE BARCELONA, CELEBRA EL 50 ANIVERSARI

Casa Dario, celebra aquest any el seu 50 aniversari. Sens dubte, per gaudir al màxim del marisc gallec de primeríssima qualitat, ostres, peus de cabra (percebes), cranques, bou de mar, llagostins, escamarlans, caragols de mar, llagostes, llamàntols, nècores, mol·luscos, etc, una de les principals referències a Barcelona és aquest restaurant marisqueria del Consell de Cent, prop del carrer Aribau, fundada per Darío Duro l’any 1968.

FACHADA 1

Amb aquests 50 anys de brillant trajectòria aquest restaurant de l’Eixample, actualment continuen la gestió, amb la professionalitat de sempre, el propietari Abelardo Riazor i el director Domiciano Brañas, que té cura també del celler, que compta amb unes 160 referències de vins de diferents denominacions d’origen, especialment gallegues i catalanes.

Casa Darío ofereix una línia de cuina de mercat i marisqueria, amb mariscs i peixos gallecs de gran categoria que es presenten al comensal en una carta àmplia i molt variada, amb portada de colors i dibuixos del tapisat clàssic de les butaques, que són molt confortables. Sorprèn al comensals l’espectacular disseny de la carta de gran mida i la sumptuosa decoració del local amb elegant fusta noble i quadres de paisatges mariners. En una repisa no hi manca un vaixell de pesca al costat d’un tradicional “horreo”. El menjador té una capacitat per a 150 comensals i disposa de salons privats per a 4 fins a 90 persones.

En aquest 2018 presenta 3 menús del 50 aniversari: El Diari, per 35 euros; el Xacobeo, per 68 euros; i l’Aniversari, 75 euros, que inclou una mariscada a la planxa, a més d’entrants, postres, vi o cava, cafès i orujos.

A la carta destaquen com especialitats el pop “a feira”; tartar de tonyina amb alvocat i tomàquet; eriçons de mar gratinats; lacón amb grelos i xoriço gallec; ostres d’Arcade: peus de cabra (percebes); cocotxes de lluç al gust; graellada Dario; llenguado de platja; turbot salvatge al forn amb patata panadera; arròs amb llamàntol; paella a la marinera; cua de bou; cabrit rostit; filloas farcides de nata al coulis de taronja; canyetes farcides de crema de Lugo; mouse de xocolata. El restaurant també ofereix dos mariscades Casa Dario, a 130,00 i la que el marisc és tot a la planxa, 105,00. I menús per a grups a partir de 44,00 euros. El vi de la casa és Albariño. Preu per comensal a partir de 40,00.

Consell de Cent, 256. (08011) Tels.: 93 453 31 35 i 93 454 76 99. Horari de 13,00 a 16,00 i de 20,00 a 24,00. Tanca diumenges nit, dilluns i agost. American Express, Master Card i Visa. Aire condicionat. casadario@casadario.com. Web: www.casadario.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s