OLI D’OLIVA VERGE EXTRA DE LES VARIETATS CORBELLA I VERDAL, DE THE BOOC (NAVÀS)

Xavier Ruzafa és un apassionat dels olis. Un autèntic entusiasta emprenedor que en la seva empresa The Booc (The Barcelona Olive Oil Company) situada a Masia Cal Sastre, de Navàs (Barcelona) elabora artesanalment uns excel·lents olis, seguint 5 processos exclusius i evitant la fase de filtrat per conservar tots els minerals i nutrients naturals de l’oliva. Olis de qualitat superior, dels millors de Catalunya, obtinguts directament d’olives i només per procediments mecànics, amb la primera extracció en fred.

IMG-0008

Recentment hem pogut tastar la primera collita de novembre de 2017 dels seus olis «Oliveres del Cardener») d’oliva verda extra Corbella Original, varietat autòctona de la comarca del Bages; i Verdal Original, de la varietat autòctona de Navàs apreciant els seus peculiars notes organolèptiques.

El Verdal Original és un oli amb aromes que recorden l’herba acabada de tallar, la nou crua, aromes de fruites exòtiques i fruites verdes, com la carxofa, amb sensació final d’ametlla. Un oli potent, intens en boca, que dóna plenitud i gust una mica amarg, fort, rústic, però saborós, que no deixa a ningú indiferent.

El Corbella Original, única a la zona de Navàs, Súria i Cardona, és un oli exquisit, molt equilibrat i marcat afruitat dolç, amb tocs de maduixa i fruits vermells, dens en boca, suau i aromàtic amb final harmònic. Un oli de sensibilitat delicada, subtil i melós.

Personalment em quedo amb el Corbella.

Cadascuna de les ampolles de dos olis d’oliva verge extra estan numerada a mà, després d’haver passat un exhaustiu control de qualitat.

The Booc.- Masia Cal Sastre. Navàs (Barcelona). Tel .: 93.636.461.605. www.thebooc.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s