CÓCTELES PARA DUMMIES

Simpàtica guia de butxaca, escrita per Javier de las Muelas, per preparar els millors còctels i, convertir-se en el protagonista de qualsevol festa o simplement gaudir d’un petit plaer després d’un llarg dia de treball. El llibre descriu els ingredients i el seu origen, les tècniques d’elaboració i ajuda el lector a fomentar la creativitat per aconseguir els millors còctels.

CÓCTELES

Un manual que ens ensenya que art i sofisticació poden anar de la mà: només cal una bona coctelera, una mica de glamour i una petita dosi d’hedonisme. El “cocktail” és un art, però el luxe, la sofisticació i la classe no estan renyits amb la senzillesa i el bon humor. A més, aporta 99 receptes clàssiques i modernes acompanyades del seu origen o d’alguna anècdota.

L’autor, Javier de las Muelas, reconegut com un dels deu millors “bartenders” del món, és propietari, entre altres, del Dry Martini a Barcelona, ​​una de les cocteleries de referència del país, i també del Speakeasy, un petit local reservat, a imatge i semblança dels locals clandestins de Chicago, així com del mític Gimlet. Actualment gestiona 24 establiments a tot el món.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s