LES COQUES OFEREIX UNA ACREDITADA CUINA DE MERCAT, AMB INTERESSANTS PLATS DE LÍNIA MEDITERRÀNIA

La mare de l’actual propietari, José Antonio Vidal, va obrir un petit restaurant pràcticament al costat de la catedral de Tarragona amb el nom de Les Coques, l’any 1984. Vint anys després, el seu fill, a principis del mes d’octubre de l’any 2004, va canviar d’ubicació l’establiment, només una cinquantena de metres, per ubicar-se al local que anteriorment ocupava Poetes, en un carreró sense sortida, molt més adequat per la seva amplitud i amb una decoració preciosa.

En ple nucli antic de la ciutat, José Antonio Vidal desenvolupa una positiva feina en pro de la gastronomia tarragonina, i un marc encantador ofereix la seva acreditada cuina de mercat, amb uns interessants plats de línia mediterrània, ben realitzats, que elabora amb bona tècnica culinària. Les postres són elaborades a la casa. Disposa de 2 varietats de pa d’elaboració pròpia.

El celler, amb unes 400 referències, està situat en un entresolat de l’establiment. El vi de la casa és el Joan Anguera, 13,00. El servei és familiar. A destacar per la seva bona relació qualitat/preu el Menú degustació 30 aniversari que inclou: dos aperitius de la casa; per compartir, tartar de salmó, amanida de pernil d’ànec amb guacamole i encenalls de foie; i saltat de calamar amb verduretes; i de segon, a escollir, bacallà al pil pil o caldereta de llamàntol amb patata o melós se vedella amb salsa de vi ranci i poma confitada o peus de porc desossats a la planxa amb allioli; degustació de formatges i selecció de postres casolans; vi blanc, negre, aigua, pa i cafè.

De la carta podem recomanar com especialitats la terrina de foie casolà amb reducció de PX, 12,50; gambetes a l’allet, 16,00; pop a la planxa, 18,00; tartar de tonyina, 17,00; rap a l’all cremat, 21,00; llobarro a la sal, s/n.; romesco de peix, s/m; llenguado a la planxa amb calçots i pinyons, 17,00; rostit de cabrit amb salsa de vi ranci i foie, 21,50, entrecot de Nebraska, 24,00; espatlleta de cabrit al forn, 25,00; filet de vedella amb foie gras, 24,00; mil fulles de xocolata, 8,75.

També ofereix un Menú migdia (el comensal pot triar entre 9 primers, 9 segons i 8 postres, més vi, aigua i pa),18,00; el Menú 30 aniversari, 30,00 (migdia i nit), i el Menú Superior, 45,00 (migdia i nit).

Sant Llorenç, 15 (43003) Tarragona. Tel .: 977 22 83 00. Horari de 13,00 a 15,45 i de 21,00 a 23,00. Tanca diumenge. American Express, 4B, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Capacitat per a 60 comensals. Correu electrònic: joselescoques@gmail.com. Web: www.les-coques.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s