MINIESCAPADA DE PRIMAVERA (I): A UN GRAN HOTEL DE BARCELONA ***** GL: EUROSTARS GRAND MARINA

Ara que ve el bon temps, ve de gust fer petites escapades per gaudir de pobles i ciutats diferents, de magnífics hotels i excel·lents restaurants. Comencem per Barcelona i un dels seus millors hotels, l’Eurostars Gran Marina.

Situat al World Trade Center, al port de Barcelona, a dos minuts del monument de Colom. Banyat per les aigües del Mediterrani, amb la mirada fixada en la màgia de la ciutat i acompanyat per la força de la seva monumentalitat, aquest hotel que va obrir les seves portes per primera vegada l’any 2003 afronta el repte de ser un autèntic referent de l’oferta hotelera de la Ciutat Comtal.

Dotat de les màximes comoditats i les últimes innovacions tecnològiques, combina el luxe i l’art contemporani, amb obres de Ràfols Casamada, Subirachs, Lluís Lleó, Miserachs… Dissenyat en forma de transatlàntic, és l’únic hotel de Barcelona que s’aixeca sobre el mar amb magnífiques vistes de 360 graus. Luxe, exclusivitat, art avantguardista i disseny minimalista en cada racó.

Ofereix un total de 244 habitacions i 47 suites amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi, barnús, assecador de cabell, servei 24 hores i pany electrònic. Disposa d’habitacions per a minusvàlids. El preu de l’habitació doble és 180/280 euros/dia.

Té també garatge, aparcacotxes, business center, terrassa, gimnàs, piscina, sauna, jacuzzi, salons de convencions i el restaurant: Aire de Mar.

Moll de Barcelona, s/n. (08039) Barcelona. Tel.: 93 603 90 00. No tanca. American Express, Master Card, 6000 i Visa. Cadena Eurostars Hotels. Correu electrònic: reservas@grandmarinahotel.com. Web: www.grandmarinahotel.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s