EL ROSER 2, A L’ESCALA, EXCEL·LENT CUINA, ACURAT SERVEI I IMPORTANT CELLER

Considerat com una de les millors opcions gastronòmiques de la Costa Brava, per gaudir amb els millors peixos i mariscs i elaboracions autòctones del nostre litoral, aquest restaurant està situat al final del passeig, amb unes vistes precioses al mar, pràcticament sobre les roques.

Actualment l’establiment està en mans d’en Jordi Sabadí, fill de fundador Rafel Sabadí. Aquest prestigiós establiment, que sens dubte mereix una estrella a la guia Michelin, per la seva excel·lent cuina, acurat servei i important celler, ofereix en un marc molt elegant una carta que té 5 apartats: Entrants, peixos, carns i plats tradicionals i postres. Tots aquests plats són elaboracions molt encertades realitzades amb productes de primeríssima qualitat, dins d’una línia de cuina de producte, de temporada i empordanesa personalitzada.

El menjador, molt ben decorat, té una capacitat per fins a uns 60 comensals. El celler, a la vista, és molt important, amb unes 400 referències de vins tant nacionals com internacionals. Ofereix degustació d’olis i sals del món, i també “wine dispenser” servei de vins en copes. Disposa de terrassa d’estiu per a fumadors.

Entre las especialitats cal destacar l’amanida d’espardenyes tallades a tires, fregides amb bolets confitats i vinagreta de tomàquet, 20,00; ostra gallega al natural, 5,00 peça; crema de pèsols amb tripa de bacallà, navalles i esponja d’alfàbrega, tàrtar de tonyina roja amb maionesa de soja i perles de miso, 18,00; foie micuit caramel·litzat sobre una fina coca cruixent de figues i amanida de diferents enciams, 20,00; rap amb safrà, patata confitada i allioli de curry, 26,00; arròs melós de gambes i garotes, 26,00; gambes grans de Roses a la planxa, 50,00; cabrit a baixa temperatura amb tomàquets confitades i espàrrecs, 26,00; típic suquet de peix de roca amb patates, 29,00; xup xup de llamàntol gallec amb cloïsses, 65,00; i a l’hora de les postres, la mousse de xocolata blanca, amb panacota de iogurt i sorbet de maduixa, 9,00; pastís de xocolata calenta amb sorbet de maduixes, 9,00; sortit de 5 formatges, 12,00.

També ofereix 3 menús: Menú temporada, 25,00. Menú degustació, 55,00. Menú gran mariscada, 90,00. El vi de la casa és Empordà, marca pròpia, 15,00.

 

Passeig Lluís Albert, 1. (17130) L’Escala. Tel.: 972 77 11 02. Horari de 13,00 a 15,30 i de 20,00 a 22,00. Tanca diumenge nit i dilluns tot el dia. American Express, Master Card i Visa. Aire condicionat. Terrassa. Correu electrònic: restaurant@elroser2.com. Web: http://www.elroser2.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s