ADELGAZA POR FIN CON LA DIETA ALEA

Subtitulat «20 claus senzilles per aconseguir els teus objectius» aquest llibre, de Planeta en la seva col·lecció Zenith, escrit per Maria Astudillo Montero i Roberto Cap intenta resoldre la problemàtica d’aprimar i resoldre dubtes com Quant de temps fa lluitant contra aquests quilos no desitjats? Quantes dietes t’han fet passar gana? Potser tinguis en ment paraules com desil·lusió, frustració o aclaparament … Aquest és el segon llibre de la Dieta Alea, perquè puguis reorientar els teus hàbits alimentaris. Està dissenyat per personalitzar la dieta segons cada necessitat i poder anar canviant de pla a mesura que aprimem fins a aconseguir l’objectiu.

ADELGAZA CON ALEA

Els seus autors porten més de deu anys ajudant a persones amb sobrepès i han sintetitzat en aquestes pàgines les 20 claus més útils perquè puguis:

Reorientar els teus hàbits alimentaris (de vegades saps la teoria, però no com dur-la a la pràctica). Millorar la teva actitud cap al menjar (es va acabar menjar per ansietat). Reordenar el teu cervell i les teves idees, esborrar els teus prejudicis, pors o desil·lusions fruit d’altres dietes anteriors. Reforçar la teva força de voluntat (perquè, encara que creguis que no, la tens! Només necessites posar-la en forma). A més, amb aquest llibre aconseguiràs menjar saludable, ric i sense invents estranys gràcies a senzilles i delicioses receptes fàcilment adaptables als teus gustos i necessitats (fins i tot els vegetarians).

Deja un comentario