GUISOS DE SIEMPRE Y DELICIOSOS PLATOS CON LEGUMBRES

Joan Pozuelo ens acosta amb aquest llibre de Planeta a la seva col·lecció Cúpula, al receptari tradicional per aportar els millors plats de cullera i ensenyar-nos a cuinar les receptes més emblemàtiques de la nostra terra, i descobrir-nos els secrets per aconseguir el millor resultat. A través de més de 80 receptes cuinarem estofats, cuits, potatges, calderetes, sopes, arrossos, gaspatxos, cremes i molt més. Tots ells perfectament explicats perquè qualsevol pugui incorporar-los al seu menú diari, en una obra que ens retorna el gust pels sabors populars d’abans. Un llibre per a tots els que gaudeixen amb el menjar casolà i senten nostàlgia per les receptes de la seva àvia.

GUISOS DE SIEMPRE

A Juan Pozuelo molts el coneixen com «el cuiner del somriure» i en el món gastronòmic és ben conegut pel seu caràcter innovador, sempre a la recerca dels millors productes. S’ha fet popular a través de la televisió on tracta de transmetre la seva passió per la «cuina de veritat», aquesta que sobreviu a les modes. I en aquesta categoria hi ha els guisats, els plats tradicionals i especialment els llegums que reivindica des de les receptes més tradicionals, d’aquestes que preparaven les nostres àvies, fins a les que inclouen picades d’ullet innovadors. En aquest llibre s’ha proposat recuperar les receptes més clàssiques, aquestes a les que tots volem tornar encara que de tant en tant ens temptin altres cuines o ingredients més exòtics. Per aquest receptari desfilen des de les humils sopes d’all, la caldereta de xai, el contundent bullit muntanyès, el gaspatxo manxec o les llenties amb matança … fins alguns plats amb una nota original, com les llenties amb calamars en la seva tinta, la truita de llegums i mariscs o l’hamburguesa de llenties amb pebre vermell per als que optin per la vegetal. Recull receptes dels potatges de quaresma amb bacallà, el clàssic suquet de peix, els bons plats de mongetes de Tolosa, tot tipus de cuits, plats de calls, estofats, mongetes … En resum: tota una volta a les cuines de les nostres àvies , amb les instruccions pràctiques i facilíssimes a què ens té acostumats Joan Pozuelo.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s