LA CUINA DE L’ESTUDIANT

Escrit per Margarita Torrent i Quetglas i publicat per Sd-edicions, amb il·lustracions de Núria Giralt és un llibre pensat per ensenyar a cuinar a aquells que tenen poca o gens experiència culinària i volen iniciar-se en la cuina. S’hi proposa una cuina casolana ràpida, flexible i saludable, adaptada al ritme i a l’estil de vida actual. La vocació pedagògica està present al llarg de tot el llibre. Així, a les primeres pàgines hi ha uns consells útils per a principiants que poden ajudar a organitzar la cuina: compra i conserva d’aliments, estocs convenients, combinació de plats… I al receptari, les receptes es donen com si l’aprenent fos al costat de l’autora (posa l’aigua al foc i mentre s’escalfa fes això o allò), sempre amb la finalitat d’optimitzar el temps i la feina invertits.

La cuina de l'estudiant

Com diu l’autora, “la intenció d’aquest llibre és la d’ajudar a fer el primer pas, a trencar el gel, a fer perdre la por a cuinar, i l’objectiu s’haurà assolit quan ja no us calgui consultar-lo”.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s