PLANTES SILVESTRES

Guia per conèixer les plantes silvestres comestibles i distingir-les. Inclou més de 300 herbes, arbusts i arbres d’Europa, amb diverses fotografies i il·lustracions per cada espècie. Aporta una ràpida orientació mitjançant el codi de colors i informacions detallades a la imatge mateixa.

Plantes Silvestres.JPG

Aquesta guia de natura de format butxaca, editada per Cossetània i escrita per Christa Bastgen, Berko Schröder i Stefanie Zurlutter identifica més de 300 espècies de plantes silvestres presents a Europa, i es complementa amb la inclusió de més de 1.500 fotografies reals a tot color. Les espècies es diferencien amb codis de colors perquè el lector s’orienti bé entre les pàgines de la guia, sempre amb la idea de facilitar-ne la identificació. Dóna informació detallada de cada tipus de planta i els seus fruits, mitjançant l’anàlisi de les seves parts i característiques, distribució i d’altres curiositats i dades interessants al respecte, i se centra en facilitar la identificació de les espècies.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s