SECRETS DE MAR, ELS VINS MEDITERRANIS DE CLOS GALENA A LA TERRA ALTA

Clos Galena presenta Secrets de Mar, un vi amb essència Mediterrània nascut dins la denominació d’origen Terra Alta.

Secrets de mar

Secrets de Mar -blanc i negre- és un vi per a compartir confidències, viure il·lusions i transmetre sensacions que t’apropen a la felicitat, als moments que deixen empremta en la memòria i a inoblidables instants compartits.

El concepte de Secrets de Mar neix a partir de sensacions compartides, d’intimitat i de mar. Un vi que distingeix amb un estil fresc i mediterrani les varietats autòctones de la garnatxa blanca i de la carinyena.

Secrets de Mar blanc i negre són un tot, Ell i Ella, en íntima conversa a la vora d’un mar que sentim tant nostre com el Mediterrani. Secrets de Mar és el principi d’alguna cosa, és un record que conservarem per sempre més en la nostra memòria lligat a un moment… de felicitat.»

El vi blanc està feta mb les varietats 70% Garnatxa Blanca i 30%Macabeu, de vinyes velles, de més de 30 anys. Fermentat en tines d’acer inoxidable durant uns 20 dies a 16ºC i criança sobre lies durant aproximadament 1-2 mesos.

És de color groc palla, net i brillant. Aroma de fruita blanca, notes florals i de cítrics en equilibri. En boca resulta un vi elegant, suau i amb volum, molt llaminer i fresc.

El celler Clos Galena elabora vins ecològics DOQ Priorat certificats pel Consell Català de Producció agrària Ecològica (CCPAE)  des de 2002.

Els vins Clos Galena han obtingut nombrosos premis i reconeixements tant a nivell internacional com nacional per part dels principals prescriptors més importants del món del vi.

Clos Galena aposta per elaborar vins a la denominació d’origenTerra alta, denominació que acaba d’acollir el concurs internacional de Grenaches du monde.  Vins que transmeten caràcter mediterrani a través de les varietats autòctones.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s