‘Qué Hacer En Barcelona’ et proposa una excursió per a tota la família a Catalunya en Miniatura

¿Se t’han acabat les idees per sortir amb els nens el cap de setmana? Qué Hacer En Barcelona’ et proposa un “planazo” per a tota la família enmig de la natura: visita Catalunya en Miniatura, un parc temàtic situat a tan sols 30 minuts de Barcelona -a Torrelles del Llobregat- ideal perquè els petits i no tan petits descobreixin d’una ullada els monuments més rellevants de la nostra comunitat autònoma.

CATALUNYAENMINIATURA-min

Aquest meravellós parc, al qual els usuaris Premium de QHEpoden accedir amb un 15% de descompte i amb el viatge en el tren panoràmic gratis, està considerat el major parc de reproduccions en miniatura d’Europa. Es tracta d’una reproducció feta a partir de 147 maquetes a escala 1:25 dels monuments i edificis més representatius de Catalunya.

A més, el viatge des del seu tren panoràmic, que realitza una preciosa ruta per totes les instal·lacions, entra també en el Bosc Animat, un parc d’aventures en el qual tota la família podrà jugar: perdent-se entre els arbres, escalant un arbre o fins i tot tirant en tirolina.

I per acabar, què millor que recuperar forces al restaurant Bobo Pulpín, una innovadora pulpería situada davant de la Catedral de Barcelona i la seva temàtica gira al voltant d’un ninot amb forma de cefalòpode: el Capitán Bobo. A la carta podràs trobar plats típics de diversos racons del món, on transcorren les aventures de Bobo: Xina, Mèxic, Perú, Japó o Galícia, entre d’altres. A què esperes per fer-te usuari Premium de ‘Qué Hacer En’?

Deja un comentario