GREENVITA, DE BARCELONA, PRESENTA LA NOVA CARTA DE PRIMAVERA-ESTIU

GreenVita, la cadena de restauració «Healthy Kitchen», presenta la nova carta de la temporada primavera – estiu 2018 amb productes de temporada, oferint una àmplia selecció de productes ecològics i de proximitat, amb l’objectiu que sigui bo per al paladar i per el cos. GreenVita està compromesa amb una cuina saludable amb ingredients frescos, ecològics i de temporada, procedent de l’agricultura sostenible que conserven els seus nutrients i vitamines essencials.

La nova carta primavera-estiu, confeccionada pels Xefs de GreenVita, integra plats com el tagliatelle nero amb calamar, l’arròs al curri verd, el roastbeef o el poke de salmó. L’ampliació de l’oferta gastronòmica de GreenVita «Healthy Kitchen» es completa amb els seus plats estrelles com el ceviche de peix, el pollastre Teriyaki i les amanides: de tomàquets rostits, de bulgur amb mànec i de mongeta verda, algues i ou. També s’incorporen noves verdures; com les mongetes tendres, els espinacs, el pak choi i l’alga wakame; fruites com els tomàquets, el mànec, les maduixes o les cireres.

GreenVita ofereix una cuina compromesa amb el producte i amb el seu sabor, utilitzant els quatre mètodes més saludables: cru, vapor, saltejat i brasa de carbó vegetal. No conté fregits, ni sucres refinats, ni conservants, ni colorants artificials. GreenVita destaca per les seves amanides de productes frescos, ecològics i de temporada, les seves verdures de temporada a la brasa, els seus saltats ecològics d’arròs, de quinoa i de pasta, el seu pollastre de corral a la brasa, el seu peix fresc a la brasa, per seus saboroses hamburgueses, de vedella ecològica, de pollastre de corral i vegetarianes (xarxa veggie) i per les seves tacs.

DÚNIA I JOAN MANEL

GreenVita fundada per Joan Manuel Gili i Dunia Moreno, dos experts en el sector de la restauració amb una clara visió de futur enfocada cap al menjar sa, saludable, de temporada i de proximitat. El concepte GreenVita Healthy Kitchen sorgeix de l’observació de les tendències de consum del sector alimentari, inspirant-se en els països pioners d’aquest nou corrent alimentària com ara: Alemanya, EUA, França, Noruega, UK …

La filosofia de la pròpia marca se centra en emocionar i sorprendre els clients, compartint tota l’experiència i passió pel menjar sa i equilibrada, sota els valors de flexibilitat, transparència, honestedat i enginy.

Actualment disposa de 5 establiments ubicats a la ciutat de Barcelona: Parc Vallès, C.C. Splau, C.C. Glòries, Diagonal Mar Shopping i The Style Outlets Viladecans, on es va inaugurar l’any 2016 el primer restaurant de GreenVita.

 

http://www.greenvita.com

Deja un comentario