Tast 959 Reial Ibèric Consorci de Jabugo, ¡exquisit!

El passat dimecres 23 de maig vam assistir a un tast de jabugo 100% ibèric, 959 (nom del prefix del jabugo) i maridat amb vins dels Cellers Alvear a Zwilling Barcelona Diagonal.

959 aposta pel producte amb identitat pròpia, 100% ibèrics de gla de qualitat superior elaborats amb una matèria primera excepcional. La curació és totalment natural, a la Serra de Huelva (Reserva de la Biosfera per la UNESCO) on els porcs de llinatge 100% ibèric creixen i s’alimenten d’herbes, fongs i glans en llibertat.

 DSC09362_preview

En el mateixa tast es va mostrar als assistents les 4 parts del pernil: maça, jarret, cap de mort i culata. Una professional tallava in situ les diferents parts per oferir el tast d’aquestes maridat amb els vins de Cellers Alvear, que amb el raïm Pedro Ximénez com a protagonista, es converteixen en la millor opció harmònica per 959 Reial Ibèric.

L’autèntic plaer de degustar un 959 rau en la puresa de raça i la seva elaboració artesanal que fa de cada pota, una peça única. Com succeeix amb productes com el vi o el formatge, provoca sensacions olfactives intenses mateixa manera que diferents aspectes i sabors, amb més o menys greix i amb un sabor saborós, exquisit i aroma delicat. 

També es van conèixer aspectes primordials com els diferents graus de curació, distribució de greix i magre i els diversos graus de salaó, tots ells responsables directes de les virtuts gustatives i aromàtiques que defineixen el pernil ibèric 959. ¡Excepcional!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s