SA COVA, EL RESTAURANT DEL NM SUITES, DE PLATJA D’ARO, INCORPORA AL XEF JOSEP MARIA PORTAS

La incorporació del jove i prestigiós xef Josep Maria Portas, com a cap de cuina de Sa Cova, el restaurant del NM suites Hotel, ha revolucionat la gastronomia de l’establiment, situat en una zona tranquil·la i envoltada de pins, a només 50 m de la platja. Amb el bagatge d’haver estat en destacats restaurants de França i de Catalunya, el nou xef aporta frescor, originalitat i nous sabors a una cuina bàsicament autòctona que treballa els productes de territori amb tocs orientals. 

El menjador està a la planta baixa de l’hotel al costat de la recepció i del jardí amb la piscina i té una decoració minimalista, clàssica, amb una capacitat per a uns 80 comensals. La direcció de sala, amable i professional, corre a càrrec Antony Flores i del celler en té cura Antonio García. A la terrassa a l’aire lliure, Sa Nit, també s’ofereix una interessant cuina de tapes en un context informal.

Entre les especialitats cal destacar la sopa de tomàquet, 14,00; sandvitx d’anguila i foie amb salsa Hoisin, 18,50; raviolis de marisc amb escuma de parmesà i timbal d’espinacs, 16,50; el nostre ceviche, 18,00; arròs caldós de llamàntol, 26,50; fideuà amb cloïsses i llagostins, 18,50; tempura d’aurada; moll de l’ós amb favetes, porc i botifarra negra, 15,50; mitjana d’Angus amb toc oriental i patates pont neuf, 24,50; tataki de tonyina, 23,50; rap de mar al cava, 24,50; i a l’hora de les postres, pa amb xocolata i “oli del mar”, 6,50; recuit de Fonteta i gelat de “oli de mar” i mel Art Muria, 6,50; cítrics, 6,50. Vi de la casa: Baleta Espelt (DO Empordà), 10,60. Els plats varien segons la temporada.

El NM Suites és un petit hotel familiar, de 4 estrelles, en una zona tranquil·la envoltada de pins prop del centre de Platja d’Aro. Dirigit per Montse Closas, té una arquitectura minimalista i es pot considerar un oasi dins d’aquesta popular població del litoral gironí. Inaugurat al 2002 després de la transformació dels Apartaments Nurimar (1960) aquest hotel ha dut a terme les últimes reformes en 2008, adaptant-ho a un nou concepte d’establiment hoteler amb l’objectiu de trobar l’equilibri ideal entre personalitat i sobrietat, qualitat i senzillesa, atenció i espontaneïtat.

Cal destacar que les habitacions estan pensades per a famílies que busquen un espai íntim o per qui desitja exclusivitat, amb tres propostes diferents i un únic resultat: la millor estada, el millor silenci i el millor record. Així trobem les NM suites (16 habitacions familiars), NM Village (16 habitacions dobles i 1 suite) i NM Art (6 suites). L’hotel compta també amb pàrquing propi tancat i a l’aire lliure, piscina exterior envoltada de jardí amb gespa i pins, sala de convencions i el restaurant Sa Cova.

Av. Onze de Setembre, 70. (17250) Platja d’Aro. Tel.: 972 825 770. No tanca. Horari del restaurant: de 13,00 a 16,00 i de 20,30 a 23,00. Master Card i Visa. Aire condicionat. Aparcament. Terrassa. 2 menjadors privats per fins a 40 comensals. Correu electrònic: nm-suites@nm-suites.com. Web: www.nm-suites.cat

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s