¡NO TE COMPLIQUES CON LA CENA!

En aquest llibre publicat per Oberon, en la seva col·lecció Llibres singulars, Isabel Llano ens explica més de 80 receptes d’aquestes que es fan en un moment, amb ingredients normals, dels que solem tenir a casa, sense complicacions, que a més ens ajudin a cuidar-nos gaudint i ‘boníssimes !! En arribar a casa a la nit, ens fiquem uns minuts a la cuina, i en el que posem la taula, recollim les coses que portem de tot el dia o ens posem roba còmoda, el sopar estarà a punt.

NO TE COMPLIQUES

Com si féssim màgia! I ara sí, desconnectem per gaudir d’aquest moment, i dedicar-lo a la família, als amics oa nosaltres mateixos… D’això va aquest llibre, de no complicar-se i de gaudir del moment del sopar amb plats de menjar casolà, sana, rica i reconfortant. Un volum per poder gaudir d’un sopar boníssima i saludable que es preparés en només uns minuts.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s