MEL MURIA PRESENTA NOVETATS BIO A BIOTERRA 2018

L’equip de Mel Muriaha aprofitat la fira per a realitzar nombrosos contactes a nivell comercial i aconseguir una major distribució de la seva gamma Muria BIO, que es comercialitza tant en botigues de dietètica i herboristeria, com a través d’establiments relacionats amb el sector ecològic del Canal Horeca.

Una altra de les seves últimes novetats apícoles de la família Muria, sempre en constant innovació, l’edició limitada i subjecta a temporalitat (d’octubre a maig) de mel crua ecològica composta per vuit varietats (Romaní, Taronger, Mil Flors, Farigola, Eucaliptus, Alta Muntanya, Bosc i Bruc), també ha tingut molt bona acollida a Bioterra 2018.

Les altres col·leccions de la gamma Muria Biotambé han estat presents a Bioterra 2018: Mel Ecològica, Xarops i Suplements Alimentarisi ressaltant, de manera especial, la gamma Benestar i Plaer de Mel de Sabors(escollida Millor Producte BIO en l’edició de BioCultura Barcelona 2016, entre més de 18.000 referències de productes ecològics).

La família Muria, apicultors des de 1810, ha unit el saber fer dels seus avantpassats, la qualitat agroambiental de les muntanyes mediterrànies i la tecnologia més avançada per crear una gamma de productes apícoles d’altíssima qualitat.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s