EL CLUB NÀUTIC CAMBRILS RESTAURANT CELEBRA L’APERTURA DE LA TERRASSA D’ESTIU AMB UNA GRAN FESTA EIVISENCA

Amb el color blanc com a protagonista, el passat dissabte 16 de juny, Rubén Campos Albiol, xef propietari del restaurant del Club Nàutic Cambrils, va celebrar una gran festa eivissenca amb motiu de la reobertura estiuenca de la terrassa. La festa, que va reunir unes 150 persones, va començar al voltant de les 19,30 hores a la terrassa inferior de l’establiment, a peu del mar mediterràni, amb l’aperitiu, música DJ, espectacle de contorsionisme a càrrec de l’artista Lucia i moltes sorpreses.

POSTA DE SOL

Gent guapa, models impressionants, vestimenta blanca, animació, ambient distingit, premsa especialitzada, 4 fotògrafs i en definitiva la «beautiful people» de la Costa Daurada van esperar la magnífica posta de sol, per ocupar les taules degudament preparades pel sopar, tant a la mateixa terrassa com a la superior, del primer pis, que té unes vistes singularíssimes del passeig marítim de Cambrils i del port esportiu.

Els assistents van gaudir d’un menú desgustació dissenyat i elaborat pel jove xef, amb macarone de foie, bun d’anguila kabayaki, celeri, formatge de cabra i oli de romaní, mousse ibèric de crispetes, ajoblanco, sardina fumada i raïm blanc, rissoto de gambla blanca i bolets blancs, peix blanc al pil-pil, vedella blanca amb nyoquis cremosos de patata i salsa de trufa blanca; i un postre excel·lent de coco, xocolata blanca i llima que va delectar tots els paladars.

Durant l’àpat es va desenvolupar una desfilada de models de roba d’estiu, banyadors, biquinis, vestits de noces i més espectacles artístics.

Una de les nits més festives glamuroses de la Costa Daurada al costat del Mediterrani. La pròxima cita, el dissabte 21 de juliol amb un sopar de màscares que també es celebrarà al Club Nàutic de Cambrils.

 

Passeig Miramar, 44. 43850 Cambrils. Tel.: 977 79 50 02- Correu electrònic: info@cncbrestaurant.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s