LES MOLES. COCINA Y TERRITORIO

Aquest llibre de Jeroni Castell, editat per Planeta Gastro, és la història i la proposta culinària del restaurant les Moles, d’Ulldecona, un reconocidísimo establiment de cuina d’autor, guardonat amb una estrella Michelin i amb un 9,25 a la Guia Gourmand.

prod-les-moles-cocina-territorio-02

Un llibre commemoratiu en el 25 aniversari d’aquest restaurant excepcional, considerat com un dels millors de Catalunya, en el qual es recull la seva història i la seva particular forma d’entendre i viure la cuina. El volum també recull algunes de les seves receptes més emblemàtiques, nascudes de la seva extraordinària creativitat.

Des que va obrir Jeroni Castell, amb els seus germans, aquest restaurant familiar, en una vella pedrera de les Terres de l’Ebre, fins a rebre els primers reconeixements nacionals i internacionals, ha recorregut un llarg camí de treball constant i d’aprenentatge continu. La tenacitat, la il·lusió i sobretot una enorme capacitat d’aprendre constantment, són la clau d’una història d’èxit en què també s’han viscut molts ensopegada que Jeroni i la seva dona Carmen Sauch, sempre al seu costat, han aconseguit transformar en lliçons de vida i en reconeixement professional. Així han aconseguit tenir aquest restaurant de cuina d’autor basada en quatre elements fonamentals: productes de la zona i de qualitat, recuperació de receptes ancestrals, innovació constant i, sobretot, una infinita imaginació. El llibre commemora els 25 anys de creativitat i d’evolució de Les Moles, en els quals ha estat molt important la vinculació d’una família a un lloc i una terra: Ulldecona.

En el llibre parlen els seus amics, el seu fill, la seva família i el mateix Jeroni Castell, que relata en primera persona, des dels inicis fins avui. A la segona part parla dels seus col·laboradors i de l’equip que formen Les Moles. Capítol a part mereixen els vins i els productes de proximitat, com la cabra hispànica, l’arròs, les ostres, l’oli d’oliva i la tonyina vermella.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s