QUATRE MOLINS, LA CUINA PERSONAL I AVANGUARDISTA DE RAFEL MURIA FRANCH AL PRIORAT   

Des del març de 2018 un jove xef, Rafel Muria Franch, fill del propietari de Mel Muria, del Perelló, de només 23 anys, emprenador i valent, s’ha quedat el Quatre Molins, de Cornudella, l’espai eno-gastronòmic del celler Ronadelles, per oferir la seva cuina personal de línia avanguardista. Amb una brillant formació que comença a l’Escola Hoffmann, de Barcelona i continua per restaurants tan prestigiosos com L’Atelier de Joël Robuchon Saint Germain, de Paris; Villa Retiro, de Xerta; Michel Bras, de Laguiole, entre d’altres, vol presentar en aquest petit poble del Priorat, a peus de Siurana el seu projecte culinàri en format de dos menús, Degustació, 44,90 i Espectacle, 59,90.

598 QUATRE MOLINS

Cuina a la vista en la que es pot seguir l’intents treball del xef i els seus dos ajudants, meticulós en els productes, entre els que no falta la Mel familiar, amb resultats plenament satisfactoris, fruit d’experiències viscudes, professionalitat i técniques d’elaboració i presentació. Alguns plats, els acaba el xef a la taula del començal, amb tot un espectacle visual.

El Menú Espectacle es composa d’una selecció d’aperitius Rafel Muria maridats amb aperitiu de cirera; carpaccio d’orada amb vinagreta de llima i cibulet; terrina de foie amb mel de romer crua; llom de tonyina amb tàrtar de tomàquet i puré d’alberginia fumada; mollets al nostre estil; arròs de sepionets i tinta de calamar; mel de taronger amb safrà “Art Muria” i cítrics. Servei, pa del Forn Sistarè i aigua, 2,00/comensal. Assortiment de formatges 7,00 de suplement per persona. Amb maridatge Cap de Ruc, 15,00 i Gran selecció, 25,00.

L’establiment conserva de moment el nom que tenia i que volia ser un homenatge als 4 molins (Fariner, Vidrier, Paraire i Paperer) que es conserven a la localitat dels 72 molins documentats al llarg del riu Siurana durant el segle XIX. La sala, que té una decoració minimalista amb estil vintage – rústic, amb 10 taules per uns 20 comensals, la dirigeix Oriol Gabriel Espinós. La carta de vins té unes 40 referències. Un restaurant que per la seva cuina avantguardista i d’autor justifica la visita a Cornudella. Certament una joia gastronòmica al Priorat.

Carrer del Comte de Rius, 8. (43360) Cornudella de Montsant. Tel.: 977 821 004. Horari: De 13,30 a 15,30 i de 20,20 a 22,30. Tanca: Dilluns. American Express, master Card i Visa. Aire condicionat. Terrassa. Menjadors per a particulars fins a 20 persones. Correu electrònic: quatremolins@ronadelles.com Web: http://www.quatremolins.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s