INAUGURACIÓ DE LA TERRASSA D’ESTIU DEL RESTAURANT DE L’HOTEL CASABLANCA PLAYA DE SALOU

Casablanca Playa Hotel & Suites que gaudeix d’una situació immillorable al centre de la població de Salou i en primera línia de mar, al Passeig Miramar amb bones vistes de la platja (a menys de 10 metres) des de les habitacions, acollidor i amb bons serveis, ha inaugurat la terrassa d’estiu.

 CASABLANCA PLAYA TERRASSA copia.jpg

El seu director, Joaquim Díaz, acompanyat del xef Alberto Urdax l’han presentada a la premsa tarragonina en un sopar per a donar a la vegada a conèixer la nova línia gastronòmica de l’establiment. Cuina mediterrània, de producte local, de proximitat, bàsicament per a compartir en format de tapes, constitueix la nova trajectòria culinària que s’ofereix a la terrassa, un lloc ideal per les nits d’estiu sentint la brisa marina.

Elaboracions senzilles per a apreciar la qualitat de la matèria prima de la mar, comprada a les llotges properes: musclos, llagostins, gambes roges, cloïsses, pota de pop, tàrtar de salmó, esqueixada de bacallà, a més de pernil de Terol amb pa amb tomàquet, va constituir la primera part de l’àpat que va culminar amb un bon arròs negre amb llagostins.

Un nou referent al centre de Salou, per a sopar molt a gust en un lloc amb encant i tranquil, en les caloroses nits d’estiu, obert a tothom.

Passeig Miramar, 12. (43840) Tel.: 977 38 01 07. No tanca. American Express, Diners, Master Card, 6000 i Visa. Correu electrònic: reservas@casablancaplayahotelsalou.com. Web: www.casablancaplayahotelsalou.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s