PUERTO MADERO, A CAMBRILS, PLATS DE FUSIÓ AMB UNA ALTA CUINA BÀSICAMENT DE CARNS ARGENTINES I ESPANYOLES

Puerto Madero és un barri de Buenos Aires que es caracteritza pels molts restaurants que hi ha de cuines de tot el món. I aquest és el nom que Emiliano i Isabel han triat pel seu segon restaurant a Cambrils (els ja regenten des de fa més de 19 anys el Al Lamborghini) i que van inaugurar el 21 de març de 2016.

FAÇANA

Perquè aquest restaurant “asador parrilla” vol ser un establiment de plats de fusió amb una alta cuina bàsicament de carns argentines i espanyoles, sense oblidar els tàrtars, cebiches, peixos, segons les compres diàries al mercat.

MENJADOR CUINA

Un local per unes 60 persones, ben decorat i agradable, que té una bona terrassa climatitzada i cuina, a la vista dels comensals, amb producte de qualitat molt ben elaborat per Claudia i Carlos, sota la direcció d’Isabel Valentín. Un celler amb 150 referències, entre les quals es troben les estrangeres i totes les denominacions nacionals. Bona relació qualitat/preu i la il·lusió i passió per la feina dels seus propietaris.

Entre les seves especialitats cal destacar l’autèntica empanada de Mendoza; graellada argentina amb tots els seus talls de carn; “xuletón” gallec; tàrtar i tataki de tonyina; entrecot de Nebraska; “chaja”; “panqueque”.

El restaurant ofereix també tres menús: Menú migdia, 15,50 (caps de setmana, 18,00), Menú graellada, 23,50 i Menú “xuletón”, 35,00 (per persona).

Carrer Drassanes, 31. (43850). Tel.: 977 791 783 / 646 55 01 40. No tanca. Horari de 13,00 a 15,30 i de 20,00 a 23,30. American Express, Master Card, 6000 i Visa. web: www.puertomaderocambrils.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s