NOVA ETAPA DE MORAIMA, A CAMBRILS, EN LA LÍNIA DE PUERTO MADERO I AL LAMBORGHINI

El restaurant Moraima, de Cambrils ha reobert les seves portes, després d’uns mesos de tancament i d’un canvi de propietat. Amb la il·lusió i entusiasme que els caracteritza, Emiliano i la seva esposa Isabel han comprat l’establiment fa poques setmanes, sumant-se als que ja tenen Puerto Madero i Al Lamborghini.

EQUIPO

A l’esquerra, en aquesta nova etapa, han situat la cafeteria bar “Bread & Fast” que en qualsevol hora del dia ofereix servei de tapes i pizzas. A la dreta queda el restaurant que gaudeix d’una decoració preciosa, de luxe, amb grans quadres avantguardistes, vistoses i grans llums i el contrasts del blanc i gris en les parets, combinant amb la fusta clara.

COMEDOR

El personal el constitueix un equip jove però professional. A la cuina, com a xef retrobem a l’italià Alex Vitali, format a la Toscana i que malgrat només els seus 28 anys, ha estat 7 anys a Londres i ja en la Costa Daurada ha treballat en la cuina del restaurant L’Original (Cambrils).

TARTAR SALMÓ

L’oferta culinària és molt amplia, recull el millors plats del Puerto Madero i de Al Lanborghini, en la línia de cuina italiana i argentina, sense oblidar l’oriental, en format capaccios, tatakis i tartars. El resultat és totalment positiu, amb producte, elaboració i presentacions.

La carta comprem els apartats entrants calents, entrants, freds, tartars, tatakis, carpaccios, pastes, risottos, carns i postres, a més de la carta infantil i tres menús: Menú Moraima, 23,50; el Menú Fusión 15,50 (de dilluns a divendres) i 18,00 (dissabte, diumenge i festius) i el Menú “Chuletón”, 35,00.

Entre els plats a destacar, plens de sabors i excel·lents gustos podem esmentar les croquetes a la italiana, tartar de tonyina; carpaccio de carabinieri; carpaccio de vedella amb gelat de parmesà; carpaccio d’ànec amb nous i gelat de foie; pota de pop amb allioli, risotto a la milanesa amb ossobuco de vedella; risotto de carbassó amb llima i xipirons; panzerotto de llamàntol; gordoncelli amb vedella i grasa curada; provoleta amb pa de vidre, ili i julivert; filet black Angus amb foie i tomàquet al forn; i iogurt amb fruites del bosc i xocolata blanca.

El celler té més d’una quarantena de vins nacionals i internacionals.

En definitiva un nou restaurant a Cambrils que al igual que els seus dos germans pot ser un bon referent gastronòmic.

Av. Països Catalans, 1 (43850) Cambrils. Tel.: 977 792 821. Horari: de 13,00 a 20,00 i de 20,00 a 23,00. No tanca. American Express, 4B, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Terrassa. 2 menjadors privats. Web: www.moraimacambrils.com

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s