BAREISS, UN MERAVELLÓS HOTEL A LA FASCINANT SELVA NEGRA

Situat al cor de la Selva Negra, Bareiss s’ha convertit en els darrers anys en un referent a Europa, situant-se entre els deu millors hotels del continent.

Sota la direcció del seu propietari, Herman Bareiss i la seva família, l’hotel combina bellíssims dormitoris i una cuina excepcional, conjuntament amb un ampli ventall d’activitats d’esport i lleure. Amb gran eficàcia i un tracte cordial, els clients són tractats com a casa. La suite Bareiss és, certament, una meravella que inclou en el bany sauna i raigs UV. Gaudir d’uns dies en aquest hotel és realment una experiència inoblidable.

Inaugurat el 1951 per la mare de l’actual propietari, Hermine Bareiss, amb el nom Kushotel Mitteltal, està dirigit des de 1973 pel seu fill Herman Bareiss, un gran personatge de l’hostaleria alemanya. L’hotel té un total de 260 empleats que tenen cura de les 99 habitacions (10 suites) que hi ha a l’establiment. Totes elles decorades a l’estil de la regió, combina la delicadesa dels tons pastís amb una barreja d’elegància i jovialitat. Preu habitació doble: 376/500 euros/dia (mitja pensió).

A l’hotel es pot gaudir d’una excel·lent i variada gastronomia, ja que disposa de diversos restaurants amb característiques ben diferenciades. Destaca, principalment, el restaurant que porta el mateix nom que l’hotel: Bareiss. Sota la direcció de Claus Peter Lumpp, amb un currículum excel·lent ja que ha treballat en molts dels més prestigiosos restaurants d’Europa, ofereix una cuina clàssica però actualitzada i exquisidament elaborada en un marc incomparable. Té 3 estrelles Michelin. El celler compta amb 1.000 marques diferents: 220 disponibles en mitja ampolla, així com 70 champagnes i 65 digestius.

Un altre dels restaurants del Bareiss és el Kaminstube, que ofereix les especialitats de la zona, acompanyat dels millors vins del Alsàcia. A l’hivern, els clients gaudeixen del foc de la xemeneia i a l’estiu poden gaudir d’una terrassa coberta. El Dorfstuben ofereix plats regionals, en un entorn rústic del segle XIX. Una bella col·lecció de rellotges de paret ambienten aquest lloc on sembla que el pas del temps s’ha aturat.

I Forellenhof Buhlbach (Finca de la Truita), situat a uns 6 kms. l’hotel, al costat d’un riu i amb l’especialitat culinària de les truites acabades de pescades. En resum, l’hotel Bareiss ofereix un món de plaers a part del gust per la bona taula.

Es pot escollir entre 9 piscines i saunes d’interior o exterior (envoltades pel paisatge imponent de la Selva Negra). El Beauty & Spa de l’hotel Bareiss ofereix un gran assortiment de tractaments i programes executats per mans expertes i primeres firmes.

L’hotel disposa, en edificacions pròximes, de serveis especialitzats adreçats a infants, adolescents i adults: sales de jocs, de vídeo, etc. El client té les 24 hores del dia ocupades sense necessitat de deixar aquest paradís. A destacar la casa «Vila Sternenstaub», amb una cuina i un saló de menjador i un parc infantil.

Una singularitat més del lloc: Der Morlokhof, una granja que remunta els seus orígens a 300 anys enrere (Guerra dels 30 anys). Propietat de la família Morlok, d’aquí el seu nom, ha estat rehabilitada amb l’objectiu de preservar-la com a testimoni cultural i tradicional d’aquesta zona. La granja està oberta a tots els hostes de l’hotel que aprecien la història del país i les seves arrels.

L’hotel Bareiss ha obtingut al llarg de la seva història multitud de guardons de diferents entitats, organismes i publicacions com l’atorgat per la revista Gastronomia i Turisme com «Millor hotel d’Alemanya 2010».

Gärtenbühlweg, 14 (72270) Baiersbronn-Mittetal. Tel .: + 49 (0) 7442-47-0. No tanca. Eurocard. Pertany a la cadena Relais & Chateaux i Les Grans Tables du Monde Tradition & Qualité. Correu electrònic: info@bareiss.com. Web: www.bareiss.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s