PETIT FUTÉ ARA EN CATALÀ AMB ALHENA MEDIA

Des del passat mes de maig Alhena Media tradueix i publica en espanyol les guies de la prestigiosa editorial francesa Petit Fouté, fundada el 1976. El seu catàleg compta amb prop de 800 títols i inclou les destinacions més importants del món, cent d’ells inèdits a Espanya. Les seves guies es caracteritzen per la qualitat, l’abundància d’informació i per ser actualitzades de manera continuada.

PETIT FUTÉ

Uns 250 autors intervenen en la revisió de continguts, com pot observar-se en les seves versions digitals, que es poden descarregar gratuïtament juntament amb cada guia. Actualment ja hi ha les primeres edicions en espanyol, amb les guies d’Albània, Benín, Bòsnia i Hercegovina, Fez-Mequinez, Geòrgia, Illes Gregues i Occitània (Llenguadoc-Rosselló i Pirineus) i al setembre es publicarà Tanzània, Kilimanjaro i Zanzibar.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s