SADOLL RESTAURANT, CUINA MEDITERRÀNIA CREATIVA SENSE ARTIFICIS, A TARRAGONA     

Joan Ruíz i Eva Sánchez, ell al davant de la cuina i ella al capdavant de la sala, van inaugurar l’any 2006 aquest restaurant per oferir una línia de cuina mediterrània creativa sense artificis. Sadoll, que vol dir “quedar satisfet després d’un àpat” és la missió d’aquesta jove parella al seu local de decoració modernista, situat a la Part Alta de Tarragona, molt a prop de la Catedral.

MENJADOR

El restaurant disposa de dos menjadors que ens recorden els temps de principis de segle vint, molt agradables, amb quadres de paisatges tarragonins i una capacitat per fins a 40 comensals (en una sala 20 comensals i a l’altre fins a 30, per grups). En Joan (amb una formació que arranca de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils i es complementa en diferents restaurants de Barcelona, Cuba i la Costa Daurada) i Eva proposen una cuina sincera, amb pinzellades modernes i utilitzant productes de temporada. L’oferta culinària ofereix al migdia de dimarts a divendres no festius, un menú de 16,00 euros i un altre a les nits i dissabtes, de 28,00 euros tot inclòs; Els dos menús ofereixen una sèrie d’especialitats que varien segons temporada.

APERITIU

També hi ha a l’oferta gastronòmica de l’establiment dos menús degustació sorpresa, per encàrrec, a 32,00 i 38,00 euros, sense beguda inclosa. Bodega climatitzada. A la carta de vins i caves hi ha unes 30 referències.

Entre les especialitats elscargols saltats amb sal i pebre acompanyats amb allioli, 11,50; tataki de tonyina vermella Balfegó amb terra negra, alvocat, soja i sèsam, 14,00; foie curat a la sal amb compota de figues i torradetes, 13,00; coca de pop i escalivada  amb patata i oli de brases, 18,50; llom de bacallà amb tomàquet rústic i allioli de poma, 14,50; peix del dia, s/m.; filet de vedella amb salsa Pedro Ximénez i ceba cruixent, 19,50; brownie d’avellanes amb gelat de xocolata, 5,00; couland de chocolata amb gelat de vainilla 6,00; el nostre tiramisú, 5,00. Vi de la casa: Catrell Novell blanc, negre o rosat (DO Conca Barberà) Rosa Maria Torres, 11,00.

Carrer Talavera, 25 cant. Mercè. (43003). Tel.: 977 24 44 04. Horari migdies de dimarts a dissabte de 13,30 a 15,30 i nits de divendres i dissabte de 21,00 a 22,30 hores. Tanca diumenge i dilluns tot el dia i 15 dies de gener. 4B, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. 2 menjadors privats per a fins a 20 i 30 comensals. Correu electrònic: sadoll@sadollrestaurant.com. Web: www.sadollrestaurant.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s