HOTEL & SPA CASA IRENE UN ENCANTADOR HOTEL FAMILIAR AMB UNA GRAN CUINA

Hem passat uns dies meravellosos en aquest encantador petit hotel familiar amb encant on et sents com a casa, amb un tracte amabilíssim. Confortable, tranquil, net i amb un agradable spa costat de la terrassa i en ampli jardí amb gespa i arbres, afrontant amb el riu Garona que travessa el bonic poble de Arties. A tot això cal afegir la gran cuina de l’establiment, que ofereix un menú exquisit en un ambient entranyable.

Entre altres exquisideses, el seu pastís de poma és dels millors que hem degustat. Molt bons i complets esmorzars. Un hotel & spa ideal per al relax i punt de partida per a gaudir dels bellíssims paisatges de la Vall d’Aran.

ES BORDES DERA ARTIGA

I hem visitat «Es Bòrdes dera Artiga», un lloc ideal per a aquells que vulguin celebrar les seves convencions i banquets en un lloc de somni. Casa Irene compta, des de l’any 2000, amb un espai únic per a cada moment, sempre acompanyat pel servei, cura i qualitat que han fet famós el seu restaurant d’Arties.

Es Bòrdes dera Artiga és una antiga edificació de pedra i fusta en plena Ribera del Valarties a només 4 km del poble d’Arties, que compta a més amb 40.000m2 d’exteriors als peus del Montarto, un saló per a banquets amb capacitat de fins a 220 persones i sala de ball a la part superior de l’edifici.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s