LLIBRES RECOMANATS

HUMMUSMANÍA

És un llibre de cuina en què els blocaires de Davantal de Alces aporten receptes d’hummus per a tots els gustos, saludables i nutritives, amb les quals gaudir cada dia. En ell feu costat hummus de tots els sabors i colors en combinació amb una gran varietat d’ingredients: remolatxa, carabassa, i gingebre, alvocat, poma rostida … i moltes idees per preparar plats molt originals i acompanyaments bàsics per gaudir de les seves elaboracions. Cristina Martínez i Lluís Cortès són els creadors de l’esmentat bloc de receptes veganes i autors d’aquest volum publicat per Oberón.

3 libros

EL ARTE DEL GIN TONIC

Escrit per Miguel Ángel Almodóvar, aquest llibre publicat per Oberon ho explica tot sobre aquest combinat aparegut a la fi del segle XIX com a amalgama de ginebra i aigua tònica que tant valia per combatre la malària com per celebrar els èxits de les tropes britàniques a l’Índia, estenent aviat per tot el món. Tota una barreja coctelera per a la història que és l’únic adaptat a qualsevol gust per la seva gran amplitud i gamma de ginebres, tòniques, botànics i amaniments amb els quals es pot preparar-se. El llibre, revisat a fons des de la seva primera edició el 2014, conté creacions de 30 cuiners del combinat acompanyat d’un mos original.

¡AL GRANO!

Una guia molt útil per comprar, preparar i degustar el millor cafè, escrita per Kim Ossemblok, belga establert a Barcelona, ​​que és un dels majors experts en aquesta beguda a nivell mundial i llicenciat Q Grader, el major sistema de reconeixement del món de tastadors de cafè. Un llibre publicat per Oberon, imprescindible per conèixer a fons un univers tan complex i del que molt poc sabem. Una guia perfecta per posar-se al dia i aprendre com fer i demanar un bon cafè, coneixent els seus centenars d’aromes, sabors i textures d’aquest nou or negre pel seu consum mundial.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s