CASA TURNAY, CUINA TRADICIONAL ARANESA EXQUISIDA QUE JUSTIFICA LA VISITA

Petit i agradable establiment familiar, situat a dos quilòmetres de Viella, direcció a Vaquèira. Malgrat la trista pèrdua fa dos anys de la propietària i excel·lent cuinera, Consuelo Castel, que elaborava amb afecte des del 1977 una bona cuina casolana, típica de la vall, la seva filla, Montse, continua la seva tasca i ofereix entre altres especialitats la millor olla aranesa del territori.

olla

La seva cuina tradicional és certament exquisida i justifica la visita a l’establiment, ja que utilitza les receptes d’antany i sempre amb productes de gran qualitat. El menjador és d’estil rústic i molt acollidor. A les taules no falta el paté artesà i el pa torrat per preparar el pa amb tomàquet i all. La carta de vins té unes 40 referències de vins i caves. Al final de l’àpat la casa sempre ofereix els licors de nodes i de cassis.

Cal visitar la tenda Gormanderíes Turnay adjunta al restaurant que ofereix 12 productes amb el segells garantia Val d’Aran, com les galetes de la Montse, melmelades, embotis, civet, olla aranesa.

Entre les seves especialitats cal destacar a més del’olla aranesa, 12,50; sopa de ceba gratinada, 10,19; sopa d’all, 9,50; truita a l’aranesa, 10,45; estofat de vedella amb bolets, 13,50; col farcida amb costelles de corder, 14,50; civet de senglar, 15,30; cóctel a la brasa Turnay, 22,50; filet de bou a la brasa, 22,00; confit d’ànec al forn, 13,50; mus de xocolata; pastisseria de la casa; iogurt amb melmelada de mores; bescuit de plàtan amb xocolata calenta i gelatina de taronja, 4,25.

També ofereix un menú, 27,00 i com a vins de la casaté el Viña Pomal criança (DO Rioja), Marqués de Burgos Roble (DO Ribera de Duero), Bru de Verdú (DO Costers del Segre), 12,00.

 

Plaça Major, s/n. (25539). Tel.: 973 64 02 92. Escunyahu. Horari de 13,30 a 15,30 i de 20,00 a 23,00. Tanca d’1 de maig a 15 de juliol i del 15 de setembre a l’1 de desembre, excepte caps de setmana. Admet gossos. ethpui@hotmail.com www.casaturnay.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s