CASTELL PERALADA, EXCEL·LÈNCIA EN LA CUINA I EN EL MARC

El marc no pot ser mes preciós. La façana del castell impressiona. Menjar a la terrassa veient l’estany amb els cignes resulta una delícia i si s’escull el menjador interior, amb els seus tapissos i llums un luxe d’antany. Però el millor és la seva cuina, a càrrec de Xavier Sagristà, una excel·lència que supera el conjunt.

El menú degustació consta de deu passades degudament maridats amb vins molt selectes. Unes tres hores de dinar amb gustos, textures i sabors exquisits que comencen amb un tast de 4 olis nacionals-cinc sals de diferents continents i continuen amb mantecado de pernil, coca de mar i dau de sangria de síndria; amanida líquida d’estiu amb alfàbrega i olives, navalles en escabeix de fonoll; briox al vapor i planxat de vedella, i bombeta de patata, torta del Casar i pebre vermell de la Vera; cremós d’ametlla amb gambes i all negre; tàrtar de tomaquet i tonyina amb pasta de pesto de menta; rogers amb emulsió de poma de l’Empordà i oli verge d’oliva Argudell; ànec d’aglà amb trinxat de carbassa, espinacs i albercocs; carretó de formatges artesans i de fermier, seleccionats per Toni Gerez; rotlle de cogombre amb poma verda i alfàbrega; i prèssec, cacao i menta. Amb el cafè, els petits fours.

Servei molt professional, amb Toni Gerez al front. Té aparcacotxes. Gaudeix d’una estrella a la guia Michelin i un 9,25/10 a la Guia Gourmand.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s