AROMA ÀRAB, RECEPTES I RELATS

Conèixer i comprendre altres societats pot fer-se des de diverses perspectives, però ¿quina millor manera de penetrar en els secrets culturals i històrics del món àrab que fer-ho a través de la seva exquisida, variada i deliciosa cuina? Plena de relats històrics, costums culinaris i interessants anècdotes del món àrab, aquesta obra il·lustrada, publicada per Cossetània, conté també un gran receptari que reuneix des del clàssic hummus i les famoses broquetes de shawarma o kebab fins als plats més senzills i quotidians de la cuina àrab com la maqlouba, el tabule o la delicada salsa de iogurt amb cogombre, sense oblidar les seves delicioses postres, dignes dels millors paladars.

IMG_4314

L’autor,Salah Jamal (Palestina, 1951) és escriptor, dermatòleg, historiador, professor universitari i autor de diversos llibres, entre els que cap destacar: Allò que cal saber sobre els àrabsAroma àrab, receptes i relats (edicions en català, castellà, anglès, italià, amb més de 100.000 exemplars venuts); Palestina, ocupació i resistènciaCatalunya en quatre pinzelladesLluny de l’horitzó perfumat, etc. Jamal, entre altres, ha rebut el premi ‘Nijmet Al Quds’ de la mà de Mahmud Abbas, president de l’Autoritat Palestina.AROMA ÀRAB, RECEPTES I RELATS

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s