BODEGA POBLET, LA CUINA DE L’ALBERT COLL, UN GRAN REFERENT GASTRONÒMIC A ANDORRA

Fa molts anys que conec al xef Albert Coll i després de seguir la seva trajectòria professional en els fogons sempre ho he considerat un dels millors xefs del Principat d’Andorra. En la nostra recent visita al seu propi restaurant Bodega Poblet, situat en un amagat carrer del nucli antic d’Andorra Andorra la Vella, hem degustat un exquisit menú de tapes.

ALBERT I FÈLIX

Vam començar amb unes croquetes, unes braves i uns raviolis de ceps, certament deliciosos. Segueix un arròs de muntanya amb bolets i continuem amb uns gyozas de llamàntol bretó i pollastre, per culminar amb el chili de jarret de vedella blanca, amb creps xinos, ceba i tomàquet, per prendre com un tac mexicà preparat pel propi comensal. I arribats a la cuina dolça, la copa Dràcula i els petits fours, una altra agradable sorpresa. Tot això regat amb cava ancentral “Tinc Set” i vi “Molt més que paraules”.

 

Obert l’anys 2007, aquest petit i curiós restaurant per la seva decoració molt singular ve oferint una cuina en miniatura, de tapes, creativa i contemporània, sent el primer establiment del concepte de tapa-gastro del país andorrà.

MENJADOR

El menjador té una capacitat per a 40 comensals, amb també algunes taules altes, ple de detalls de bon gust. Una gran pissarra, al costat de la cuina oberta, anuncia plats i vins. El celler amb unes 50 referències està a cura de Tatiana Vieira, que també dirigeix ​​la sala. Tot un referent en el panorama gastronòmic d’Andorra.

 

C / Alzinaret, 6. Tel .: 376 86 27 22. Horari de 13,00 a 15,30 i de 20,00-23,00 hores. Tanca diumenge i dilluns, dos semanas al setembre i 2 setmana al maig. Mastercard i Visa. 1 menjador privat per Fins a 8 comensals. Admet gossos. Correu electrònic: bodegapoblet@andorra.ad

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s