CARAVISTA BY MATEU BLANCH, EXCEL·LENT PEIXATERIA I RESTAURANT AL CENTRE DE LLEIDA                                   

Després del seu pas com a xef del restaurant del Parador de Lleida, Mateu Blanch, conjuntament amb Pablo Ferreira, va inaugurar el 31 de juliol de 2018 el restaurant Caravista que a la vegada és també peixateria. Situat al centre de Lleida, el local s’inicia amb la peixateria atesa per Pablo, en la qual destaca una vitrina amb l’exposició de peix i marisc del dia, per què el comensal triï el que vulgui menjar, per emportar-se’l a casa o degustar- en el propi establiment un cop elaborat per Mateu en una cuina a la vista. L’espai té una decoració postmodernista, marinera i dos menjadors per a albergar un total de 92 comensals.

PABLO MATEU FÈLIX 1

L’oferta culinària, tradicional i avanguardista, se centra en conseqüència en productes frescos dels nostres mars habituals a les peixateries de més prestigi: gambes, tonyina, navalles, cloïsses, escopinyes, percebes, cranques, rèmol, llobarro, etc. La carta inclou també tres plats per carnívors. Al celler trobem unes 25 referències de vins, bàsicament de la DO Costers del Segre sense oblidar altres DO nacionals, caves i algun xampany francès. Tracte amable i diligent. Dirigeix la sala: Joana Pubill, que fa també de sumiller.

Entre les especialitats de la carta,carpaccio de gamba vermella de Palamós i algues, 25.00, tàrtar de tonyina vermella de l’Ametlla de Mar12.00; llagostins cruixents i essència de wakame, 14.00; llamàntol nacional blau a la planxa, 30.00; morro de bacallà amb samfaina de fruites i verdures, 18.00; turbot salvage l’Orio i patates, 26.00; llenguado salvatge a la menieure de taronja, 26.00, mitjana de vedella madurada i verdures km 0., 21.00; coca de poma verda donzella i gelat de vainilla 6.00; hòsties de «mel i mató d’Aitona» amb nous caramel·litzades, 6.00; la nostra interpretació del Bombó «Ferrero Rocher», 6.00. Menú degustació: 35.00. Vi de la casa: Albariño Cosechero: 12.00.

 

Avda. de Balmes, 38 (250059 Lleida. Tel.: 973 85 60 09. Horari: de 13,00 a 16,00 i de 20,30 a 23,30. Tanca diumenge nit, dilluns tot el dia i segona quinzena de gener. 4B, Master Card i Visa. Aire condicionat. Admet gossos. 2 menjadors privats per fins a 20 comensals.  Correu electrònic: caravistarestaurant@gmail.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s