HOFMANN, EXCEL.LENT CUINA MEDITERRÀNIA TRADICIONAL ACTUALITZADA

Tot i la lamentable pèrdua al començament del 2016 de l’enyorada Mey Hofmann, el seu restaurant a la petita carrer al costat de Balmes, segueix mantenint la seva excel·lent cuina tradicional Mediterrània actualitzada. La seva filla Silvia afortunadament ha sabut mantenir l’alt nivell gastronòmic de l’establiment, que gaudeix també d’un ambient molt selecte i una càlida decoració elegant, destacant la cuina a la vista.

COMEDOR

En el nostre recent esmorzar, aconsellats com sempre pel director de sala, Juan Muñoz, que porta 26 anys a la casa, recomano escoltar els seus suggeriments, hem gaudit compartint deliciosos plats, en un improvisat menú degustació. Ens ha encantat especialment el Tortello de carbonada trufada, una gran exquisidesa, no se la perdin i per descomptat el clàssic de sempre a Hofmann, el pastís de sardines de la Mey. I no s’oblidin de les postres elaborats al moment, la fava de cacau, cremós de xocolata Guanaja 70%, nibs de cacau i gelat d’avellana torrada, amb xocolata calenta per fondre és impressionant. Una gran experiència d’alta gastronomia.

FÈLIX I JUAN

Recordem que Mey Hofmann va obrir el 1992 aquest restaurant, si acreditada Escola d’Hostaleria Hofmann, que ocupava una casa antiga, de 1800, al carrer Argenteria, 74-78. A l’octubre de 2007 el restaurant es va traslladar al carrer La Granada del Penedès, tot i que l’Escola continua en l’antic emplaçament.

Al restaurant Hofmann a carta canvia cada tres mesos i compta amb un ampli celler amb unes 230 referències. Disposa de 2 varietats de pa d’elaboració pròpia. Te un estel a la Guia Michelin.

Altres especialitats de la casa són el caneló de vedella, crema trufada de formatge i teula cruixent; risotto de bolets de temporada i esperdenyes; vieires rostides, caviar d’albergínia, cremós de patata, tomàquet, olivada i suc de rostit; peix de llotja amb escates de carbassó, suc trufat i falç ceps; filet de vedella, molles de pa, foie i salsa de vi; bava de tiramisu, xantillí de cafè i gelat de mascarpone.

També ofereix 1 Menú migdia, 38,00 el Menú Hofmann 70,00 i el Menú Homenatge, 95,00. Els vins de la casa són el Blanc Glegal d’Espiells de Juve & Camps (D.O Penedès), 19,00; Negre Vinya Alberdi (D.O Ca Rioja Alta), 26,00.

La Granada del Penedès, 14-16. (08006) Tel.: 93 218 71 65. Horari de dilluns a divendres, de 13,30 a 15,30 i de 21,00 a 23,30 i de dilluns a dissabte, de 20,30 a 23,00. Tanca dissabte migdia, diumenge, Setmana Santa, Nadal i festius. Capacitat per 50-60 comensals. American Express, Mastercard i Visa. Aire condicionat. Correu electrònic: restaurante@hofmann-bcn.com Web: http://www.hofmann-bcn.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s