FONDA EUROPA, A GRANOLLERS, UN RESTAURANT COM ELS D’ABANS I UN HOTEL AMB MOLTA HISTÒRIA 

En mans de la família Parellada des de fa set generacions, la Fonda Europa és la més antiga de Catalunya doncs la seva inauguració es remunta al 1771. Situada al centre de Granollers, ha esdevingut un emblema de la ciutat éssent declarada Patrimoni Municipal. En un ambient familiar, ofereix una cuina tradicional catalana de línia popular.

FAÇANA 1

Al capdavant dels fogons, el xef Andreu Fernández i com a cap de sala, Ezequiel Alonso. El celler, de més de 80 referències de DO nacional i internacional a preus molt ajustats, a cura del sommelier Manel Sánchez. Ideal per a acollir reunions d’empresa i celebracions familiars, la fonda disposa de salons privats amb totes les facilitats i capacitat de 6 a 80 persones. El restaurant disposa també d’una terrassa pels mesos de bon temps.

 

Entre les seves especialitats cal destacar els canelons Fonda Europa, 12,50; paella Parellada, 16,80; cargols sofregits a la llauna,12,50; peus de porc amb bolets i picada, 11,50; el cap i pota, 9,50; xai del Montseny a les dotze cabeces d’all; 18,50; semifred de canyella; 4,80; sorbet d’Anís del Mono, 3,80. Els vins del celler són principalment de la DO Montsant, 7,80.

 

L’hotel, de 3 estrelles, està ubicat a la planta superior, del restaurant i ofereix  37 habitacions amb aire condicionat, caixa forta, televisió, assecador de cabell, Smart TV i WIFI gratuït; algunes també adaptades per a minusvàlids. La decoració ha estat guardonada amb el Premi FAD d’interorisme.

 

Agustí Vinyamata, 2. (08402) Tel.: 93 870 03 12. Horari de 13:00 a 16:00 i de 20:30 a 23:30. Tanca el 25 de desembre. American Express, Master Card i Visa. 4 menjadors privats, fins a 120 comensals. Correu electrònic: hotel@fondaeuropa.eu. Web: http://www.hotelfondaeuropa.com.

 

Deja un comentario