MASIA DEL PLA, BONISSIMS PLATS DE CUINA TRADICIONAL CATALANA DE TEMPORADA, A L’ALT CAMP

A l’Alt Camp, a 360 metres sobre el nivell del mar, a peus de la carretera a 100 metres del casc urbà de Pla de Santa Maria, es troba el restaurant, una masia d’estil català on s’han produït diverses ampliacions i reformes al llarg de la seva historia. A l’any 2001 Marc Mestres i Joan Miquel van adquirir la masia amb la idea d’oferir una gastronomia sincera, natural i sense masses artificis, basada sobretot en la qualitat del producte de proximitat i de temporada.

CARGOLS

Bon menjar tradicional català, tracte agradable i un espai bonic i confortable son les característiques de l’establiment, que també ofereix esmorzars de forquilla, a més de bar i cafeteria i plats cuinats per emportar. A l’estiu resulta una delícia la terrassa jardí i en temporada són famoses les seves calçotades autèntiques, 37,50. També està especialitzat en banquets de tot tipus en els seus menjadors privats. A ressaltar l’ampli aparcament pels vehicles i punt de càrrega per cotxes elèctrics. Els xefs són Francesc Benaiges i Vicens González.

MENJADOR

El menjador principal té una capacitat per a unes 60 persones i la seva decoració és rústica, amb bigues de fusta a la vista i una graella d’alzina també a la vista. La carta de vins compta amb unes 70 referències de vins principalment de Catalunya i especifica les varietats de raïm de cadascun d’ells. Com a vi de la casa s’ofereix un porró amb vi del Priorat, 5,50.

Entre les especialitats estan els cargols a la llauna acompanyats de salsa de romesco i allioli, 14,90; pasta cruixent farcida de sobrassada ibèrica amb compota d’albergínia i mel, 10,90; carpaccio de gamba vermella amb vinagreta de cítrics, 15,00; arròs caldós amb bacallà, 15,00; pop brasejat amb patata rústica i ceba confitada, 17,50; fricandó de vedella amb moixernons, 12,50; mitja espatlla de xai rostida al romaní amb bolets i patata al forn, 16,50; en l’apartat de les brases d’alzina, filet de vedella amb guarnició, 22,00; llonganissa de Valls amb guarnició, 9,00; sípia la brasa amb guarnició, 12,00; i a l’hora de les postres, tiramisú i crema catalana, 6,00. També ofereix un Menú “viatjant” per 22,00. Menú caragolada, amb 6 varietats d’elaboració de cargols, carns i botifarres a la brasa, crema catalana, beguda i cafè, 37,50. Y Menú degustació, 66,50, amb 7 plats, postres i vins i caves de l’Alt Camp.

Ctra. De valls al Pla (C-37) km. 19 (43810). Pla de Santa Maria. Tel. 977 630 511. Horari: De 13,00 a 16,00 i de 20,00 a 23,00. Tanca dimarts i del 17 d’agost al 6 de setembre. Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Aparcament. Terrassa. 5 menjadors privats per fins a 150 comensals. Correu electrònic: info@masiadelpla.com. Web: http://www.masiadelpla.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s