TANCA PER JUBILACIÓ EL RESTAURANT FREIXA TRADICIÓ, DE BARCELONA

Després de 60 anys darrera els fogons i de 32 anys al capdavant, primer d’El Racó d’en Freixa i després del Freixa Tradició, la Dori i en Josep Maria, hem decidit iniciar una nova etapa personal ja fora de la primera línia de la restauración i tanquen el portes del restaurant –Freixa Tradició- per gaudir de la jubilación.

FT_ Dori y Josep Maria Freixa

Desitjem el millor per aquest bons amics que amb la seva tasca han marcat la història de la gastronomia contemporània de Barcelona, Catalunya i Espanya. Amb un estrella Michelin des de 1988, i amb el salt endavant que va significar l’entrada a la cuina del seu fill,  Ramon, la trajectòria del restaurant ha anat sempre unida a l’imparable moviment de l’avantguarda gastronòmica.

El 2009, el Ramon, buscant nous horitzons, va marxar a Madrid. I els va trobar. Va ser aleshores, quan la Dori i el Josep Maria vam decidir tornar a la cuina de la tradició, a les bases de la cuina catalana i vam obrir Freixa Tradició, una visió estricta però molt afinada del receptari català. En aquell nou camí també els va acompanyar l’èxit. Fins ara.
S’apunta que l’ establiment seguirà sent un restaurant, amb el projecte d’uns altres restauradors que no permetran que el carrer Sant Elies deixi de ser destí gastronòmic. Així ho desitjem.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s