DELIRANTO, UN ESPECTACLE SUPER AVANTGUARDISTA A LA TAULA, DEL XEF PEP MORENO, A SALOU

D’allò més avantguardista que hem conegut a les comarques tarragonines. Tres hores i mitja en un dinar al·lucinant, amb nou serveis, presentats com un espectacle que es basa en el Mago de Oz i que explica el maitre, Ismael Chamorro. Tot això en un singular marc, amb només 6 taules, de grans dimensions. Sorpreses culinàries, d’aquest gran xef que és Pep Moreno, artificis, mil gustos i mil textures diferents amb una presentacions singularíssimes, fins a uns bombons a unes sabatetes de nena. Una bogeria de plats cada un en vaixella diferent que van, de la Mediterrània a la terra, passant per Orient, Amèrica del Sud, el Cantàbric… degudament maridats amb vins de diverses denominacions d’origen. Certament espectacular i inoblidable.

EQUIPO

El menjar s’inicia amb “L’arbre on comença la història”, amb oliva verda amb herbes fresques i oliva negra marina, un homenatge al Celler de Can Roca i al Mediterrani.

thumb_IMG_5001_1024 copia

Segueix “El llibre del País d’Oz”, un format de llibre en fusta que obert ens descobreix una croqueta sense fregit, una anxova amb escalivada i molles de quinoa negra.

IMG_4633 copia

Després, “El Tornado”, amb gelat amb sorpresa i burrata, tortita de gambetes, llet elèctrica, oreig de sèsam i sky driver.

PRESENTANDO

Arribem a “El Camí de rajoles grogues”, amb bacallà negre, pinyons grosella i ricota, pa bany, Bloody Mary d’eriçó de mar, i torrija i sardina.

IMG_4639 copia

Ens trobem amb “L’Espantaocells”, el plat més sorprenent, un artifici de cervell, que no és el que sembla i que està molt bo, com tota la resta.

CERVELL

Continua “La mà de l’home de llauna”, amb un cor de tonyina cremat amb caviar nitro de cítrics, presentat en dues mans de metall.

MANOS

Arriba a la taula el pa calent, amb tres tipus de mantega, abans no perquè no ens ompli i ens tanqui la gana, perquè elaborat a la casa està de mort i no pares d’assaborir-lo.

PAN

Apareix “El Lleó covard”, tres carns, vaca, ren i cabirol, penjades d’un mini estenedor. Segueixen “Les bruixes d’Oz”, peix del Mediterrani, rèmol, amb 3 passos.

TURBOT

I finalment, “La ciutat Esmeralda”, amb una maragda cítrica amb cor mentolat.

ZAPATOS

El 2018 la Guia Gourmand el va designar «Restaurant Revelació de l’Any». Una autèntica Revelació gastronòmica a Salou aquesta cuina de Pep Moreno, que ens fa delirar en cada servei que arriba a la taula. Certament al·lucinant.

C /. Llevant, 7 (43840). Tel .: 977 380 942. Horari: sota reserva. Tanca dilluns i gener. American Express, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Aparcament.alucinaciones@deliranto.com. Web http://www.deliranto.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s