JOAN ROCA A LES JORNADES DE GASTROEBRE, A HORTA DE SANT JOAN

Ahir van començar les Jornades professionals de gastronomia i cuina de les Terres de l’Ebre 2018 titulades Gastro Ebre, que s’ha celebra’n a les magnífiques instal·lacions del celler Les Vinyes del Convent, als afores de la capital de la Terra Alta i que avui acabem.

IMG_5082

Sens dubte l’estrella d’ahir va ser la ponència de Joan Roca, del Celler de Can Roca, considerat el millor cuiner del món, que durant més d’una hora va explicar la trajectória, passat, present i futur, d’aquest mític restaurant situat a Girona i que ocupa les millors classificacions a totes dels guies gastronòmiques i llistats. La Guia Gourmand li dóna un 10/10, la Michelin, 3 estrelles, etc.

També participen en les Jornades altres importants xefs com Jeroni Castell, de les Moles; Pere Arpa, de Ca l’Arpa; Fran López, dels restaurants Villa Retiro i Xerta; Miguel Barrera, de Cal Paradís; Vicent Guimerà, de l’Antic Molí; Carles Gaig, de Gaig; Jordi Butron, d’Espai Sucre, Iolanda Bustos, de La Calèndula, Francesc Rovira, de Fonda Xesc; i Salvador Miralles, del restaurant Miralles.

 

Deja un comentario