CONSELLS I RECEPTES ANTIFIBROMIALGIA

La fibromiàlgia és una malaltia crònica i hem d’adaptar la nostra vida als límits que ens imposa. Aquest volum no pretén donar la fórmula màgica per curar-la, sinó proporcionar una sèrie d’eines que millorin la qualitat de vida de les persones afectades, incidint en l’aspecte alimentari.

FIBROMIALGIA

El llibre ofereix més de 80 receptes basades en les actuals recomanacions sobre la malaltia, que inclouen unes normes d’alimentació equilibrada i sana que eviti, en la mesura possible, els additius químics. Es tracta de trobar estratègies per sentir-se millor, reduir el dolor i el malestar i disminuir l’estrès. I l’alimentació és un pilar bàsic per aconseguir aquests objectius.

L’autora, la Dra. Mariona Gummà Bertran és llicenciada en Medicina i Cirurgia per la UAB i Màster en Nutrició per la UB. Ha treballat en el camp de la nutrició clínica durant més de 20 anys, compatibilitzant la consulta nutricional (Centre Mèdic Teknon de Barcelona, ​​Mútua General de Catalunya, Clínica Dra. Tomàs de Granollers, Clínica Londres de Barcelona, ​​DIR, etc.) amb la divulgació. Ha col·laborat en nombroses publicacions de divulgació com a experta en nutrició i alimentació. És autora dels llibres Menjar per córrer i Consells i receptes anticolesterol, tots dos de LectioEdicions.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s