CRÒNIQUES ORIENTALS

Josep M. Romero va trepitjar l’Asia per primer cop fa 42 anys, entre els hippies que viatjaven  per terra fins a l’ïndia. Des d’aleshores, no se n’ha desenganxat mai. Ha recorregut milers de quilòmetres per selva, muntanyes, mars, pobles i ciutats, residint fins i tot en varies d’elles. Ha escrit llibres, articles i cròniques radiofòniques de viatges, cuines i filosofia xinesa.

Portada_Cròniques orientals

Ara ens presenta “Les Cròniques orientals”, publicades per comanegra, que són les instantànies del viatger que voldríem ser. Píndoles d’una saviesa desvestida de vanitat, provinents d’aquella mirada de llarg recorregut i alta volada que trepitja el terreny. Cent relats memorables nascuts a Els viatgers de la Gran Anaconda de Catalunya Ràdio.

El pròleg és de Toni Arbonès i l’epíleg de Màrius Serra. Aporta mapes i fotografies a color.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s