EL CAPITÁN, MOLT BONA CUINA AMB VISTES I EXCEL.LENT RELACIÓ QUALITAT / PREU

Sorprèn molt gratament la seva oferta culinària d’aquesta restaurant de Torredembarra, amb una gran relació qualitat / preu. El menú de cap de setmana, per 25 euros, ofereix tres plats de més postres, de molt bona cuina de tradició mediterrània amb certs interessant tocs innovadors.

I tot això en un petit i selecte menjador, amb terrassa per al bon temps, amb precioses vistes a la platja, situada al davant, a pocs metres.

ROVELLONS

En la nostra recent visita hem gaudit amb el menú, que comença amb un curiós «entrepà de calamars, però a mostra manera», en què el pa «negre i esponjós» en una creació del xef propietari. Segueix una rica cassoleta de «rovellons» amb «botifarra esparracada». Culmina un mar i muntanya molt català, pollastre amb llagosta. I acaba amb un caneló de mató i codony amb gelat de mel i pinyons, un delícia per a llaminers.

POSTRE 1

Servicio familiar, molt amable. Fàcil aparcament als voltants.

 

Passeig Rafael de Campalans, 11. (43830) Torredembarra. Tel.: 977 64 49 83. Horari de 13,00 a 16,00 i de 20,00 a 23,00. Tanca les nits de diumenge a dimecres. 4B, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Terrassa. Correu electrònic: elcapitantorredembarra@gmail.com Web: www. restaurantelcapitan.com.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s