LLIBRE RECOMANAT: TAPES’ WORLD, DE TONI MONNÉ

Cossetania ha publicat Tapes’World, de Toni Monné, llibres per a cuinar tapes amb receptes senzilles de tot el món. La col·lecció, amb un disseny, de Juan Linares, sorprenent que recorda la pissarra d’un bar, inclou tres llibres, dedicats als cebiches, els aliments enllaunats, a les croquetes i a les mandonguilles, per sorprendre els convidats amb aperitius que van més enllà dels “pintxos” o “montaditos.

IMG-4972

L’objectiu dels llibres és ensenyar a elaborar les millors tapes a la cuina de casa, a través de receptes originals, saboroses, fàcils i ràpides. L’autor és periodista i ha estat sempre vinculat a diverses publicacions de cuina i gastronomia. Juan Linares és urban sketcher, il·lustrador i dissenyador gràfic.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s