RESQUITX, UNA CUINA DE PRODUCTE DE PROXIMITAT MOLT BEN ELABORADA, A MOLLERUSSA

Al lateral de la N II al límit de Mollerussa amb Golmes, amb ampli aparcament, entrem en aquest clàssic restaurant pel bar i al fons hi ha un menjador per al servei d’un suggerent i apetitós menú que s’ofereix per uns 15 euros.

Però el més recomanable és el menjador de la dreta, al costat de la terrassa, d’elegant decoració que ofereix una excel·lent cuina de producte de proximitat molt ben elaborada que justifica àmpliament la visita.

En la nostra segona visita, plenament satisfactòria, vam provar una exquisida crema de meló presentada en una galleda de gel (el primer cop que ho veig), uns cargols a la llauna, deliciosos, igual que el caneló de carn i el fricandó. De postres poma al forn amb crema, pasta de full i melmelades, i una gran «orelleta» de festa major. Tot bonissim.

Tracte cordial i amable. Celler extens. En els recorreguts per l’autovia A2 i l’autopista AP7 val la pena el petit desviament i gaudir dels seus plats molt ben elaborats en un ambient tranquil i relaxant.

 

Carretera Nacional II, Km. 486. (25241) Golmés/Mollerusa. Tels: 973 71 10 80. Horari: De 13,00 a 16,00 i de 20,00 a 23,00. Tanca dimarts i de 2 a 18 de gener. American Express, Master Card i Visa. Aire condicionat. Aparcament. Terrassa. Menjadors privats per a 700 persones. Correu electrònic: requitx@resquitx.com Web: http://www.resquitx.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s