ESCAPADES A FRANÇA EN TREN PER AQUESTA TARDOR

Turisme de França conjuntament amb Renfe-Sncf en Cooperació ha presentat a Tarragona una interessantíssima oferta d’escapades a França amb tren d’alta velocitat per a aquesta tardor.

En la presentació, que va tenir lloc al espéndido marc de la Casa Miret, van participar representants dels Serveis de Promoció Turística de Perpinyà, Narbona, Sète, Montpeller i Nîmes.

PRESENTACIÓ

Actualment els desplaçaments amb Renfe-Sncf en Cooperació a aquestes belles poblacions franceses permeten en poques hores i d’una manera molt còmoda i confortable, arribar-hi per gaudir d’uns dies formidables, admirant les seves múltiples atractius turístics i gastronòmics.

Això és possible gràcies a l’aliança estratègica en matèria ferroviària entre Renfe i Sncf, els dos operadors líders en Alta Velocitat. Aquesta cooperació possibilita la primera connexió internacional d’Alta Velocitat Espanya-França, aproximant ciutats i regions mitjançant una reducció significativa en els temps de viatge i posant a disposició del viatger una manera de transport ràpid, ecològic amb alts nivles de confort i a preus assequibles.

A hores d’ara, connecta fins a 21 ciutats amb 7 freqüències diàries a l’estiu, 5 a la primavera i 4 la resta de l’any. Des ciutats com Barcelona, ​​Girona i Figueres és possible accedir directament a les quatre principals ciutats de França: París, Marsella, Lió i Tolosa, i, des de Madrid, Saragossa i Tarragona amb Marsella i regions d’alt potencial tur’sitico com Occitània i la Provença.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s